Stem nu op jouw favoriete parcours/route voor de MTB Trail Awards

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – De MTB Trail Awards zijn een jaarlijkse verkiezing voor mountainbike routes. De MTB-routes worden veelal onderhouden door clubs en verenigingen bestaande uit vrijwilligers. Met de MTB Trail Awards wordt erkenning voor de inzet van deze routebouwers gepleit. Bovendien wordt daarbij voor duurzaamheid en toegankelijkheid van de trails gestreefd en sportontwikkeling in het algemeen.

Het Patrick Tolhoek parcours in boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede geldt al jaren als één van de mooiste “natuurlijke” mountainbike parcoursen in Nederland. Niet voor niets verkeert dit parcours vaak in de top 10 van MTBroutes.nl  .  En ook nu weer doen de onderhoudsploegen er alles aan om het parcours veilig én toegankelijk te houden. Zelfs tijdens het broedseizoen (15 maart t/m 15 juli), wanneer werken met groter materieel niet is toegestaan, worden wekelijks mini ploegjes ingezet die handmatig de tracks ter hand nemen. Onlangs is het parcours voorzien van extra waarschuwingsbordjes.

 

Een aanrader om de routebouwers en -onderhouders van dit parcours te waarderen met de MTB Trail Award publieksprijs de “Gouden Schop“.

STEM NU!

Meer info op MTBroutes.nl!