Stelleplas strijdtoneel 2e wedstrijd Zeeuwse ATB Wintercompetitie

Algemeen

HEINKENSZAND Op een pittig parcours rondom de Stelleplas in Heinkenszand leverden de mountainbikers afgelopen zaterdag een stevige strijd om de beste podiumplekken.

 

Bij de jeugd waren er geen verrassende winnaars te melden. De hoogste trede van het podium werd door exact dezelfde winnaars als vorige week in Wolphaartsdijk bezet. Overwinningen waren er wederom voor Storm Klaasse, Heinkenszand (t/m 8 jaar), Dies Moelker, Kloetinge (9+10 jaar), Arthur Piso, Wilhelminadorp (11+12 jaar), Ezra Tolhoek, Zierikzee (13+14 jaar) en Marijn Vermue, Nisse (15+16 jaar).

 

In de B-categorie (Mannen 40+) bleek Franky Taelman uit Zelzate de sterkste. Bij de A-categorie (Mannen 17+) domineerde Marco Minnaard (Wemeldinge) terwijl Birgit Lavrijssen (Kapelle) een ruime overwinning behaalde bij de Dames.

 

Volledige uitslagen en informatie op: www.wielren.info of op  www.teamx-treme.nl  

De volgende wedstrijd is in ’s-Heer Arendskerke waar het bekende parcours “de Kraker” wordt opgebouwd als strijdtoneel. Aanvang van de wedstrijden is vanaf 12.30 uur.

  

GEZOCHT: Iemand die de pen ter hand wil nemen om een verslagje met foto (liefst van jeugd tot senioren) van de wintercompetitiewedstrijden te maken. Reactie graag naar x-treme.redweb@zeelandnet.nl