MTB trainingsgroep jeugd in Hulst gaat van start

Algemeen

HULST – De voortekenen zijn prima in orde. De neuzen staan dezelfde kant op, enthousiasme ten top van de aspirant bikers, trainers, ouders, bestuurders en parcoursbouwers.

Een flinke groep enthousiastelingen was afgelopen maandag aanwezig in “Den Dullaert” in Hulst om de “eigenlijke” start mee te maken van de dependance / afdeling van ATB Team X-Treme aldaar. Niet alleen om er bij te zijn, maar vooral ook om zeker te stellen dat mountainbiken in Hulst voet aan de grond krijgt.

Zoals gezegd enthousiasme ten top. Een activiteiten ouder en twee EHBO-ers ? melden zich spontaan aan. Een groepje bouwers ging gelijk aan de slag om plannen te maken voor de inrichting van een vast trainingsparcours. Een andere groep hield zich bezig met wensen en organisatie van de trainingen en activiteiten. Energie volop!!

Al een aardige tijdlang is “Hulst voor Elkaar” bezig om iets te doen rondom het mountainbiken. De Vestingscross maar zeker ook het netwerk aan 250 km. mountainbike tracks in de Hulster achtertuin hebben dit zeker gestimuleerd.

Een aantal goed bezochte clinics in 2017 én ook nu weer in 2020 bewijzen dat een afdeling / dependance van ATB Team X-Treme in Hulst levensvatbaar is.

Dus we gaan er voor. Donderdag 10 september aanstaande is het dan zover en starten de eerste reguliere trainingen van 19.00 tot 20.00 uur. Het kan zijn dat deze tijd i.v.m. het weer nog kan veranderen maar dat zal dan eerst overlegd worden met de groep.

Medewerker Sport&Bewegen David de Haan van Hulst voor Elkaar verzamelt de aanmeldingen en begeleidt samen met een trainer de allereerste échte training. En dat wordt leuk!!!!

Wil jij ook meedoen?

Meldt je dan NU gelijk aan bij ddehaan@hulstvoorelkaar.nl