Start 2e mountainbike-clinic met Patrick Tolhoek in juni

Algemeen

GOES – In juni organiseren we als Zeeuwse MTB vereniging X-Treme voor de 2e keer dit jaar een mountainbike clinic voor dames en heren op het MTB-parcours in Goes. Dit mede op verzoek van veel leden. De eerste clinic was snel vol en deze 2e clinic ronden we nog voor de zomervakantie af zodat je in de zomer kan genieten op de fiets. Wil je (beter) leren Mountainbiken; sportief fietsen in de natuur en heb je zin om mooie hellingen, hindernissen en bochten te kunnen nemen? Dan kun je nu starten met de mountainbike clinic onder deskundige leiding van oud Nederlands Kampioen mountainbike; Patrick Tolhoek.

20170529-1 MTB clinic met Patrick - foto Linda PisoPatrick houdt uiteraard rekening met het niveau van de deelnemers zodat iedereen, beginner of gevorderd deel kan nemen. Wanneer je deze clinic hebt gevolgd, weet je zeker dat je het optimale uit jezelf en je fiets weet te halen.

De clinic bestaat uit vier momenten; donderdagavond 8, 15 en 22 juni, van 19:00 – 20:30 uur  op het MTB-parcours in Goes en aansluitend op donderdagavond 29 juni van 19:00 – 21:00 uur op het Patrick Tolhoek MTB-parcours in Burgh-Haamstede.

Voor Basis leden van ATB Team X-Treme is deelname aan de clinic GRATIS. De kosten van deze clinic voor deelnemers die (nog) geen lid zijn van X-Treme (b.v. familieleden) bedragen €30,00 voor 4 donderdagavonden. Voor €12,50 kun je een fiets en helm in bruikleen krijgen. Iedere deelnemer ontvangt een must-have-goody-bag!

 

 

Voor aanmelding en/of vragen mail je naar: ACtiviteitenTeam  Na aanmelding ontvang je het inschrijfformulier.

 

20170527-1 Affiche MTB 2e Clinic Patrick Tolhoek