Sta jij zondag 7 september aan de start van de Ride for the Roses?

Algemeen

20140825 logo ride for the roses 2014Het grootste peloton van de wereld. Iedereen op de fiets voor de strijd tegen kanker.

Op 7 september 2014 wordt de 17e editie van de Ride for the Roses verreden. Dit bijzondere wielerevenement vindt plaats in Zeeland, met als start- en finishlocatie de Zeelandhallen in gastgemeente Goes. Het betreft een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer.

 

 

 

20140825 logo ride for the roses 2014Het evenement is inmiddels een begrip in fietsend Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker, met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met duizenden fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

 

DE RIDE IS VOOR IEDEREEN
Jong en oud, getrainde (100 km) en minder actieve fietsers, iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses. U kunt individueel deelnemen aan een van de drie routes, maar denkt u ook eens aan deelname met uw eigen wielervereniging.

Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: samen (be)leven en zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

De 100 km cycletour is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers, zoals jullie. Er wordt gereden in het grootste peloton ter wereld, een unieke ervaring! Een volledig door de politie en motorbegeleidingsteam afgezet parcours over brede provinciale wegen, de Stormvloedkering en de Zeelandbrug. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes van Goes en omgeving. De 25 km en 50 km tochten worden in eigen tempo afgelegd.

De Ride for the Roses is voor iedereen. Jullie wielervereniging doet toch ook mee?!

Alle informatie op www.ridefortheroses.nl
Download de flyer