Spinningmarathon ‘Spieren voor Spieren’ en ‘Jeugdsportfonds Zeeland’

Algemeen

Donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2013 in Racketcentrum Kapelle

Vanaf de start van het 2-daagse evenement Sportief & Zakelijk Zeeland zal er een spinningmarathon gehouden worden t.b.v. twee goede doelen; Stichting ‘Spieren voor Spieren’ en het ‘Jeugdsportfonds Zeeland’.

Dit spektakel start donderdag 16 mei om 17.00 uur en eindigt op vrijdag 17 mei om 21.00 uur. Deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden om hun steentje bij te dragen.

Voor bedrijven en verenigingen is het mogelijk om een ‘spinning-shift’ af te nemen. Als bedrijf doneert u minimaal € 300,- aan de goede doelen en bezet u 12 spinning-fietsen voor een uur. Iedereen kan meedoen onder professionele begeleiding van één van de instructeurs.
Voor een minimaal bedrag van € 25,- p.p./uur kunt u zich individueel of met vrienden, collega’s of sportteam/-vereniging inschrijven via www.sportiefenzakelijk.nl of onze Facebookpagina.

Goede doelen
De opbrengst van de spinningmarathon komt ten goede van Stichting ‘Spieren voor Spieren’ en het ‘Jeugdsportfonds Zeeland’, want iedereen verdient de kans om te sporten! Beide goede doelen ontvangen 50% van de opbrengst.

 

 

alt.