Spinningmarathon “Biking for Bikkel” 15 mei Goes

Algemeen

20150412-2 Biking for Bikkel - foto st. JaydenGOES Op vrijdag 15 mei 2015 zal voor alweer de 6e keer de spinningmarathon ‘Biking for Bikkel’ plaatsvinden op de Grote Markt in Goes. De organisatie is zeker van plan om er voor alle deelnemers en toeschouwers weer een geweldig spectaculair evenement van te maken!

Wanneer: vrijdag 15 mei 2015
Waar: Grote Markt in Goes
Hoe laat: van 15.30 uur tot 18.30 uur

 

 
20150412-1 Affiche Biking for Bikkel - foto st. JaydenOok dit jaar valt het hoogste sponsorbedrag in de prijzen!
Het doel van ‘Biking for Bikkel’ is weer om naast een sportieve dag, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Jayden.Daarom is, net als in voorgaande jaren, een extra wedstrijdelement aan de marathon toegevoegd. Degene die het hoogste sponsorbedrag (per persoon) weet binnen te halen, wint één van de hele mooie prijzen die ter beschikking zijn gesteld door onze fantastische sponsors.

Barbecue
Ook dit jaar kunt u weer voor een klein bedrag uw maag vullen na de gepleegde inspanningen. Na afloop van de spinningmarathon staat Ho-Vers weer met de barbecues klaar om hamburgers, sateetjes en andere lekkernijen te grillen. Deelnemers aan ‘Biking for Bikkel’ betalen slechts €5,00 voor hun maaltijd, supporters kunnen aanschuiven na betaling van €10,00 (vooraf aanmelden is verplicht!).

Kinderplein
Deze editie is er speciaal ‘kinderplein’ waar de kinderen geschminkt kunnen worden, cakejes versieren, een clownsvoorstelling/ballonnen goochelaar, en er zal een demo plaatsvinden van een dansschool.
 
 Vanaf heden kunt u zich INSCHRIJVEN