Slotwedstrijd Zeeuwse ATB wintercompetitie in Kruiningen

Algemeen

KRUININGEN – Aanstaande zaterdag 11 januari 2020 is de laatste wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2019/2020.

Locatie: Kruiningen, Camping den Inkel (permanence in kantine van de camping + omkleedgelegenheid), Polderweg 12. Normale starttijden (zie eventueel www.tmzzeeland.nl).

Aansluitend is er de uitreiking van de eindprijzen. Voor de jeugd is dit omstreeks 15.00 uur en voor de volwassenen omstreeks 16.45 uur. De tussenstand van de klassementen vind je op: https://results.sporthive.com/organization/PC130242/championships

Prijzen eindklassement
Voor alle categorieën krijgen de 1e 3 in het eind klassement een beker. In de jeugd categorieën is er in elk geval ook een beker voor het 1e meisje.
Bij de jeugdcategorieën krijgt iedereen die voor het eind klassement in aanmerking komt maar niet bij de 1e 3 is geëindigd, een aandenken.
Bij de senioren categorieën zijn er naturaprijzen voor alle deelnemers die voldoende wedstrijden voor het eind klassement gereden hebben.
Voor de beste 50+ er en de beste 60+ er zijn er bekers.

Puntentelling
De puntentelling voor het eindklassement is als volgt:
1e plaats 20 punten, 2e plaats 19 punten, 3e plaats 18 punten enz. Vanaf de 20e plaats krijgt iedere deelnemer 1 punt.
In de B categorie krijgt de winnaar 50 punten, nummer 2 krijgt 49 enz. Op die manier worden veel meer renners geklasseerd. In het eind klassement zullen er ook prijzen zijn voor de beste 50+er en voor de beste 60+er. Bij een gelijke stand in het eindklassement telt de uitslag van de laatste wedstrijd.

Om in aanmerking te komen voor het eindklassement mag men maximaal 3 wedstrijden missen. Indien men meer wedstrijden gereden heeft worden de minste resultaten afgetrokken.

LET OP: In de tussenstand staan deelnemers die minder dan 7 wedstrijden hebben gereden en dus niet in aanmerking voor het eindklassement komen. Bij meer dan 7 deelnames zijn de de minste resultaten al afgetrokken van het totaal.

Bij de Heren B (39 jaar en ouder) hebben deelnemers van 50+ * achter hun naam en de 60+ **.

Tot zaterdag in Kruiningen.

Met vriendelijke groet,
De organisatie van de Zeeuwse ATB wintercompetitie.