Schrijf je nu in: Jeugd MTB Wedstrijd, Burgh-Haamstede, 26 maart 2016

Algemeen

20160303-1 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2016 70x100BURGH-HAAMSTEDE – Zo we kunnen beginnen!!! Deze kreet is natuurlijk niet helemaal of helemaal niet waar, want we zijn natuurlijk al lang bezig met de voorbereidingen. Tal van zaken moeten tenslotte al veel vroeger geregeld worden. Maar goed, inmiddels zijn de wedstrijden (een enkele nog onder voorbehoud) van de LJC competitie 2016 bekend, het Handboek LJC is weer in ere hersteld (lees dit goed) en er is informatie beschikbaar over de technische proeven die de competitieleiding dit jaar gaat invoeren.

Ook wij zijn dus volop bezig e.e.a. in orde te brengen voor onze wedstrijd op 26 maart a.s. in Burgh-Haamstede op het Patrick Tolhoek MTB parcours in boswachterij Westerschouwen.

 

20160303-2 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2016 270x380De wedstrijdpagina op de website is gereed, de inschrijving is geopend en deelnemers worden bevestigd (inmiddels al 125), de vergunningen zijn aangevraagd, de toestemming van Staatsbosbeheer is aanstaande, de affiches hangen op, de vrijwilligers worden ingedeeld en de prijzen zijn besteld. We zijn aardig “op ree”, zogezegd. Wat willen we nog meer!!

Een, wederom, aantrekkelijk parcours is in gedachten en tal van bedrijven hebben een bijdrage gedaan aan een superleuk gevulde goodiebag voor alle jeugddeelnemers. Alleen dát al is reden om mee te doen.

Inschrijven
Inschrijven voor deze wedstrijd is mogelijk voor alle KNWU BASIS-leden van 7 t/m 14 jaar (zie de categorieindeling), dus ook niet licentiehouders mogen starten!! Als je lid bent van een KNWU vereniging dan ben je automatisch KNWU BASIS lid en mag je meedoen. Dus wat let je!!! Doe mee en schrijf je snel in via je persoonlijke login op www.KNWU.nl

Ook als je geen lid van een vereniging bent en je wilt zomaar eens een keertje met deze wedstrijd meedoen om te proeven hoe het er aan toe bent, ben je van harte welkom. Ter plaatse kan je nog een ATB Team X-Treme EVENT lidmaatschap aanschaffen en daarmee gewoon inschrijven.

Vervoer materiaal
Voor de teams “uit den lande” is het wel belangrijk te weten dat er beslist géén mogelijkheid is om  materialen zelf nabij het parcours te brengen met de auto. We broeden op een pendeldienst vanaf het parkeer terrein naar het parcours.

Wil je hiervan niet afhankelijk zijn ……… wees dan creatief en neem je bolderkar, fietsaanhanger, kruiwagen mee om je spulletjes te vervoeren!!

FUN klasse wedstrijden voor papa’s, mama’s en andere mountainbike liefhebbers  
Ook dit jaar denken we aan de papa’s en mama’s en natuurlijk andere mountainbike liefhebbers van 15 jaar (in 2016) en ouder om het jeugdparcours ook zelf eens te rijden en te ervaren dat dit beslist geen sinecure is. Gelijk na de laatste jeugdwedstrijd starten de FUN vrouwen en FUN mannen voor hun wedstrijd over respectievelijk 50 en 60 minuten.

 

Informatie LJC competitie op www.jeugdmountainbike.nl