Ride For MIVA ….. Fiets jij mee voor het goede doel?

Algemeen

Sommige initiatieven ondersteunen we graag met publiciteit. Hieronder een mooi initiatief van drie betrokken HZ studenten.

 

Beste Tourclub,

Wij zijn drie tweedejaars studenten van de HZ University of Applied Sciences van de opleidingen Communicatie en Commerciële Economie. Wij organiseren een toertocht gericht op wielrenners genaamd Ride for MIVA voor het goede doel. De opdracht is om voor Stichting MIVA zo veel mogelijk geld op te halen. Met dit geld kan MIVA voor Ivainesu in Zimbabwe een auto kopen. Met deze auto kan Ivainesu gehandicapte kinderen bezoeken en hen voorzien van benodigdheden, zodat ook zij een eerlijke kans krijgen in de samenleving.

Aan onze toertocht zit een speciaal tintje. Het zal namelijk een week lang plaatsvinden. Wij hebben deze keuze gemaakt zodat iedereen mee kan doen wanneer hij of zij zelf wil, om zo groepsvorming te voorkomen. Voor deze tocht hebben wij zelf 4 routes gemaakt van 60 en 100 km in Zeeland (Walcheren/Zuid Beveland – Schouwen Duiveland) , maar ook kan er een eigen tocht gefietst worden. Deze door ons samengestelde tochten zijn kunnen gedownload worden via een GPX.file, en zijn voorzien van gratis parkeergelegenheid, toiletten en andere voorzieningen. Daarnaast zullen op de door ons gemaakte routes diverse QR-codes te vinden zijn, wanneer je deze scant kan je zelf het verhaal van Ivainesu beleven.

De tocht vindt plaats van 31 mei tot en met 6 juni. De prijs om deel te nemen is €5 per tocht. Uiteraard is er ook de gelegenheid om een eigen donatie te doen. Onder de leden van onze Strava Club en Facebookgroep die hun route delen of uploaden verloten wij ook nog leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door onze sponsoren.

Deelnemen? Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/oRcTRA8Dt9RcNX4V7  of bezoek de Facebookpagina.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via mail naar rideformiva@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Team Ride for MIVA  ….. Didianne Kristalijn, Joep Corstanje en Myrthe De Kunst