Prima te biken in MTB wedstrijd ‘s Heer Arendskerke

Algemeen

Een stuk minder deelnemers in ’s-Heer Arendskerke waar op parcours de Kraker alweer de derde wedstrijd van de Zeeuwse ATB Wintercopmpetitie werd verreden. De achterblijvers hadden met hun keuze om weg te blijven geen gelijk.

 

De gedachte aan andere jaren zat er bij de renners waarschijnlijk nog in toen dit parcours door hevige regenval en een pas opgebracht laag verse grond veranderde in een modderpoel. Ook nu had het in aanloop naar deze wedstrijd flink geregend en besloot menigeen deze wedstrijd aan zich voorbij te laten gaan. Jammer want de organisatie was er klaar voor en het parcours bleek goed te berijden.

Verrassing van de dag was Kees Reijnhout bij de mannen 40+ die “good old” Franky Taelman achter zich hield.
Bij de jeugd  deden dezelfde renners als vorige week goede zaken. Wellicht dat er volgende week als het ATB circus in Zelzate (B) neerstrijkt  andere tegenstand te duchten valt. Overwinningen waren er wederom voor Storm Klaasse, Heinkenszand (t/m 8 jaar), Dies Moelker, Kloetinge (9+10 jaar), Arthur Piso, Wilhelminadorp (11+12 jaar), Ezra Tolhoek, Zierikzee (13+14 jaar) en Marijn Vermue, Nisse (15+16 jaar).

In de B-categorie (Mannen 40+) bleek nu Kees Reijnhout (Wolphaartsdijk) dus vóór Franky Taelman uit Zelzate de sterkste te zijn. Bij de A-categorie (Mannen 17+) ging de winst naar de Belg Danny Sleeckx uit Malle. Birgit  Lavrijssen (Kapelle) een ruime overwinning behaalde bij de Dames wederom de overwinning.

Volledige uitslagen en informatie op: http://www.wielren.info/ of op  www.teamx-treme.nl 

De volgende wedstrijd is in Zelzate (België).  Adres: Domein Psychiatrisch Centrum , Suikerkaai 81 9060 Zelzate. Inschrijvingen zijn in de sporthal (op het domein).
website : http://www.lobstermountainbiketeam.be/
Aanvang van de wedstrijden is vanaf 12.30 uur.
 

GEZOCHT: Iemand die de pen ter hand wil nemen om een verslagje met foto (liefst van jeugd tot senioren) van de wintercompetitiewedstrijden te maken. Reactie graag naar  x-treme.redweb@zeelandnet.nl