Prima Algemene Ledenvergadering ondanks matige opkomst

Algemeen

WILHELMINADORP – Alweer ruim een week geleden (woensdag 6 april) hielden we de Algemene Ledenvergadering 2016. Een druk programma aan het begin van het jaar maakte dat we de vergadering een beetje later in het jaar dan we gewend waren moesten plannen.
De opkomst was zéér matig. Slechts 12 leden incl. bestuur waren aanwezig in het Wilhelminahuis in Wilhelminadorp. Niettemin een heel gezellig en betrokken clubje mensen.

Overigens is de betrokkenheid van de leden bij trainingen, onderhoud van parcoursen en de  evenementen goed te noemen. Liever sporten of handen uit de mouwen dan vergaderen.
Over het algemeen worden we gezien als een enthousiaste en actieve vereniging met veel activiteiten en evenementen voor jong en oud. Dit valt ook op bij overheden en schoolinstellingen.

Aan de hand van een presentatie nam de voorzitter de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door en wierp een vooruitblik op de zaken die nog komen gaan. De financiën werden doorgenomen en de contributie voor 2016 vastgesteld.

Applaus voor Linda en Richard Piso die resp. de coördinatie van het Activiteiten- en SportTechnisch Team voor hun rekening nemen. Het bestuur blijft trouwens ook in dezelfde samenstelling doorgaan.

20160406-1 ALV 2016 Kascommissielid en penningmeester - foto Patrick VaderEr werd geld vrijgemaakt voor een verdere upgrade van het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen terwijl ook de voorzieningen op het trainingsparcours in Goes onder de loep werden genomen en alternatieven aangedragen voor afwatering, verlichting en opslagruimte.

Het gebruik van social media i.c.m. de website werd besproken; een klein, nog te vormen, groepje gaat zich hiermee bezighouden én er werd besloten te onderzoeken of het organiseren van een Nationale wedstrijd in combinatie met een Landelijke Jeugdwedstrijd mogelijk is in 2017.

Kortom, ondanks de, matige opkomst een enerverende en, zoals dat heet, constructieve vergadering.

De contributie wordt trouwens niet verhoogd! Slechts de verhoging van de afdracht aan de KNWU wordt doorberekend.

 

Op de foto gaan de penningmeester en een lid van de kascommissie er met de kas vandoor 🙂 !!!!