Prijsvraag Fiets en Fitness XXL voor Jeugd & Nieuweling Team X-Treme

Algemeen

GOES Nu de koude zich toch weer voorzichtig aandient voor de komende week neemt ook de behoefte van bikers toe om zich goed te beschermen tegen kou en guur weer. Ook  ouders proberen voor hun mountainbikende kinderen goede beschermende kleding en accessoires voor hoofd, handen en voeten te vinden wat lang niet altijd lukt. Veel merken of dealers bieden gewoonweg geen kindermaten aan en beginnen pas vanaf de jong volwassen maten (15/16 jaar).

Dat was niet naar de zin van Anneke en Marten Jeremiasse van hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL uit Goes die het liefst de kleding aanbiedt voor jong en oud. Een zoektocht naar leveranciers bracht uitkomst en inmiddels heeft Fiets en Fitness XXL een aanzienlijke keuze voor klein en groot in de rekken te liggen. Hierbij  ontbreken de bekende merken AGU en BBB zeker niet maar speciale aandacht wordt gevraagd voor de producten van de Deense producent GripGrab.

20150122-3 Logo GripGrabGripGrab is gebaseerd op een passie voor sport en de droom van het ontwikkelen en produceren van producten die sporten leuker maken ongeacht hoe koud, nat of winderig het is. De producten van GripGrab bieden comfort en bescherming voor handen, voeten en hoofd in een hoge kwaliteit en tegen een zeer betaalbare prijs. Zie de website van GripGrab.

Dat komt nog eens goed uit te meer omdat Fiets en Fitness XXL als sponsor van ATB Team X-Treme nog eens extra uitpakt!!

Leden van ATB Team X-Treme krijgen op vertoon van het KNWU lidmaatschapspasje waarop “Zwse.MTB Ver. X-Treme” vermeld staat 10% korting op fietskleding, helmen, schoenen, accessoires en onderdelen“.

 

20150122-4 fiets en fitness XXL170x200De prijsvraag ……
ATB Team X-Treme heeft in haar 20 jarig bestaan al meerdere Nederlands Kampioenen MTB mogen feliciteren. De meeste titels werden behaald in jeugdcategorieën maar de allereerste Nederlands Kampioen mountainbike Cross Country uit de gelederen van ATB Team X-Treme werd dit op het Dirty Hill parcours in Bergschenhoek bij de Elite renners.

Weliswaar reed deze renner toen in het shirt van zijn sponsorteam maar als jonge vereniging waren en zijn we zeer in onze nopjes om deze renner regelmatig in de ATB Team X-Treme kleding te zien rijden.

De vragen zijn:
• Wie was deze mountainbiker?
• In welk jaar werd hij Nederlands Kampioen mountainbike Cross Country?
• Voor welk sponsorteam reed hij toen?

Mail je antwoorden uiterlijk woensdag 28 januari 2015 naar x-treme.redweb@zeelandnet.nl .

Onder de goede inzendingen wordt een GripGrab BALACLAVA junior en een SKULL CAP junior verloot, beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL ( www.fietsenfitness.nl ).

Deelname is alleen voor Jeugd- en Nieuwelingen (geb. 2010-1999) van ATB Team X-Treme. Over de uitslag wordt natuurlijk niet gecorrespondeerd.

20150122-2 GripGrab Skull CapDe Skull Cap Junior is een zachte, lichtgewicht en isolerende cap voor kinderen. Het biedt bescherming voor de oren en het voorhoofd en past perfect onder een helm. Ideaal voor fietsen, spelen, hardlopen en andere activiteiten in koude omstandigheden. De Skull Cap Junior is gemaakt van een zacht, geborsteld, techno-stof, met uitstekende isolerende eigenschappen samen met een hoge mate van ademend vermogen. Zijn multi-panel ontwerp, platte naden en zachte materialen zorgen voor een perfecte combinatie van comfort en pasvorm.

20150122-1 GripGrab Balaclava juniorDe Balaclava Junior is een warme, zachte, lichtgewicht en isolerend  hoofddeksel, die bescherming biedt voor de oren, nek en voorhoofd en past perfect onder een helm. Ideaal voor fietsen, hardlopen en andere activiteiten in koude klimaten. De Balaclava Junior is gemaakt van comfortabel fleece en microfleece en kan gedragen worden op verschillende manieren.