Penning van Verdienste voor Johan, Aanmoediging voor Bart en Rob

Algemeen

ZIERIKZEE De verrassing was groot, afgelopen vrijdag in het overvolle Sportcafé van het nieuwe sportcentrum in Zierikzee tijdens de Sportverkiezing Schouwen-Duiveland 2014. Bij Johan moest wel een lichtje gaan branden toen zo zachtjesaan meer en meer familie en fietsmaatjes “zomaar” kwamen kijken. Ook de boys Kastelein hadden niet in de gaten dat vader, moeder, oma, opa, tante en oom speciaal voor hen hierheen waren gekomen20150206-1 Sportverkiezing S-D 2014 Johan Hendrikse - foto Tonny Bruin20150206-3 Sportverkiezing S-D 2014 Bart en Rob Kastelein - foto Tonny Bruin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de smoes dat hij e.e.a. mocht gaan uitleggen over een nieuw te realiseren ATB netwerk op Schouwen-Duiveland was Johan naar de sportverkiezing gelokt.

De verrassing was groot toen hij door wethouder Ad Verseput naar voren werd geroepen om de Penning van Verdienste in ontvangst te komen nemen.

De toekenning van deze prijs heeft Johan dik verdiend door het vele vrijwilligerswerk wat hij verricht voor ATB Team X-Treme, met name het onderhoud aan het Patrick Tolhoek MTB parcours, de coördinatie van de aankomst van de X-Treme/Marathon Zeeland MTB Toertocht in Burgh, medewerking aan diverse MTB toertochten of clinics en de organisatie van verschillende dikke bandenraces op het Schouwen-Duiveland. Daarnaast is Johan ook nog eens bestuurslid van RTC Schouwen-Duiveland waar hij het penningmeesterschap vervult.

“Dat was het dan”, dachten de broers Kastelein. “Dáárom moesten wij in X-Treme kleding aantreden”!!

De verrassing was bij hen waarlijk nog groter toen burgemeester Gerard Rabelink hen naar voren riep om de Aanmoedigingsprijs 2014 in ontvangst te komen nemen.

Zowel Bart als Rob verdienden deze prijs vanwege hun enorme lijst met prima prestaties in 2014.

Met de vele podiumplaatsen in regionale en landelijke jeugd wedstrijden en op het NK MTB jeugd een tweede plaats voor Rob en een derde plaats voor Bart was de toekenning voor de jury een uitgemaakte zaak. Een dik verdiende aanmoediging dus.

Johan, Bart en Rob namens ATB Team X-Treme van harte gefeliciteerd!!!

Na afloop nog even met gastspreker Hans van Breukelen op de foto. 

20150206-4 Sportverkiezing S-D 2014 Bart en Rob Kastelein en Hans van Breukelen - foto Tonny Bruin

 Foto’s Tonny Bruin