Oproep vrijwilligers Wintercompetitie wedstrijd Burgh-Haamstede

Algemeen

MIDDELBURG, 23-11-2021

Beste X-Tremisten,

Na een succesvolle Jeugdmountainbikewedstrijd begin september, waarin we met veel enthousiaste vrijwilligers een echt mountainbikefestijn mochten beleven in de Boswachterij, doe ik wederom een beroep op jullie om er nu een mooie Wintercompetitie wedstrijd van te maken.

Onze Wintercompetitie 2021 wedstrijd zal plaatvinden op zaterdag 20 november van 12.30 – 16.30 uur op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen.

Zoals bij elke wedstrijd hebben we best weer wat handjes nodig om e.e.a. op te tuigen in de ochtend, vrijwilligers voor de catering, inschrijving en het uitzetten en beveiligen van het parcours en natuurlijk daarna met elkaar weer op te ruimen 😊.

Heb je weer zin om te komen helpen, geef dan een reply naar de voorzitter en geef aan wat je graag zou willen doen. En zoals je van het organisatiecomité gewend bent, sturen we ruim voor de wedstrijd een taakverdeling.

Voor de nodige versnaperingen zal natuurlijk weer worden gezorgd (snert, pannenkoeken of misschien wel weer een broodje hamburger).

Doe je ook mee? Laat het weten vóór zondag 7 november aanstaande.

Alvast bedankt voor jullie reacties en met met vriendelijke groet,

Namens het organisatiecomité,

ATB Team X-Treme

Patrick Vader