OPROEP: Vrijwilliger(s) gezocht voor de X-Treme ATB zomercup

Algemeen

HEINKENSZAND – De X-Treme ATB zomercup is een serie zomeravond mountainbikewedstrijden. Deze wedstrijden worden georganiseerd door ATB Team X-Treme in nauwe samenwerking met TMZ (Trimbelangen Midden-Zeeland) en plaatselijke wielerverenigingen / -comités. Traditioneel zijn er wedstrijden in Wemeldinge, Kruiningen, Wolphaartsdijk, Vlissingen en Heinkenszand. De wedstrijden beginnen zodra het zomertijd wordt, en meestal zit er 3 – 5 weken tussen de wedstrijden. Het zijn wedstrijden waar iedereen aan mee kan doen, en het is voor veel jeugdbikers de eerste kennismaking met een “echte” mountainbikewedstrijd.

 
We zoeken één of enkele vrijwilligers die mee willen denken (en doen) met het organiseren van deze serie wedstrijden. Je kunt samen met bestuur, TMZ en de comités meebeslissen over de opzet van de zomercup, samen de wedstrijdregels bepalen of samen met de huidige coördinator de wedstrijden organiseren en zorgen dat het “draait” op de dag van de wedstrijd. En daarna bijv. het klassement opmaken. We willen graag laagdrempelige wedstrijden organiseren, maar we staan open voor ideeën om het leuker voor de deelnemers te maken. Iemand die bijv. de sociale media goed weet te bereiken zou ook al heel waardevol zijn voor de organisatie.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels Steenblok via x-treme.zcup@zeelandnet.nl, maar je kan ook meer informatie vragen bij de komende algemene ledenvergadering van 23 januari aanstaande.