Ook in Vlissingen volop activiteit tijdens GIB-VIB mountainbike clinic

Algemeen

VLISSINGEN – Naast de clinics in Goes was er woensdag (20 april) ook in Vlissingen een clinic voor de jeugd. De derde in de reeks clinics “Gezond in Bossenburgh / Vlissingen in Beweging”. Deze keer stonden er niet minder dan 11 deelnemertjes te popelen van ongeduld om te gaan beginnen. Sommigen deden al voor de derde keer mee, anderen waren er voor de eerste keer.

 

20160420-1 Clinic GIB-VIB Vlissingen - foto Samanta de GraaffNa het prepareren van de bikes, het passen van de helmen en het bevestigen van de stuurbordjes ging trainer Annette met de pupillen het parcours op. Hier werd stevig geoefend in remmen, schakelen, klimmen, afdalen en bochten. De gasten hadden er zichtbaar veel plezier in en ook de nieuwkomers konden al heel snel mee met de rest.

Halverwege de clinic was het even tijd voor limonade en een reepje. Niet te lang natuurlijk, tenslotte waren we gekomen om te biken. Na nog wat oefeningen werd deze middag afgesloten met een estafetterace.

De volgende clinic is woensdag 11 mei van 14.00 tot 15.30 uur.
Wil je ook (weer) meedoen? Laat het even weten aan Richard Piso .

  

  

  

  

  

  

  

20160420-4 Clinic GIB-VIB Vlissingen - foto Jan Slager20160420-3 Clinic GIB-VIB Vlissingen - foto Jan Slager20160420-1 Clinic GIB-VIB Vlissingen - foto Jan Slager