Ook dit jaar de traditionele ATB Team X-Treme familiedag!

Algemeen

20170725-1 Affiche Familiedag 2017

  

GOES – Op vrijdag 25 augustus 2017 organiseert ATB Team X-Treme net als afgelopen jaar de familiedag en natuurlijk kom jij ook!. We starten op deze laatste dag van de vakantie met de clubkampioenschappen (ook voor volwassen) en sluiten af met een barbecue. Dit alles op ons eigen MTB-parcours aan het Geldeloozepad, Goes. Het hele gezin is hierbij van harte welkom!

Clubkampioenschappen 2017
Deze traditie wordt voortgezet en ook dit jaar niet alleen voor de jeugd, maar ook voor de volwassen leden van ATB Team X-Treme. Dit natuurlijk onder enthousiaste aanmoedigingen van de andere familieleden.

Op het MTB parcours, wordt een fantastisch uitdagend behendigheidsparcours uitgezet. Samen met de punten die je krijgt voor je beste uitslag van één van de twee Zomercup tijdritten en één van de twee Zomercup wedstrijden, bepaalt het aantal punten dat je verdient wie zich uiteindelijk clubkampioenen 2017 mogen noemen. De kersverse kampioenen kunnen de befaamde kampioenstrui, mede beschikbaar gesteld door Reysport, in het vooruitzicht zien.

 

Programma
• Vanaf 15.00 de mogelijkheid om het parcours te verkennen en in te schrijven
• Vanaf 16.00 het individueel afleggen van het parcours
• deelname is gratis

Het klassement wordt opgemaakt volgens dezelfde indeling zoals we die bij de Zomercup hanteren.

 

Barbecue
Om de dag gezamenlijk af te sluiten kom je natuurlijk samen met je familie naar de barbecue. Vanaf 17.00 uur gaat deze aan en dan maken we het tot ongeveer 20.00 uur beregezellig.

Wel graag zo snel mogelijk maar uiterlijk 20 augustus opgeven i.v.m. de bestellingen:

  • stuur een mailtje naar x-treme.act@zeelandnet.nl Geef aan met hoeveel familieleden (kinderen/volwassenen) je komt. Bijzondere wensen (b.v. vegetariër) graag even vermelden;

en ……….

  • de kosten voor 23 augustus voldoen op NL02 RABO 0320 5383 62 t.n.v. De Zeeuwse Mountainbikevereniging X-Treme – o.v.v. BBQ en de naam van de deelnemers.
  • Kosten: bijdrage leden €5,00 p.p., niet leden €10,00 p.p.
  • Drankjes voor ieder aangeboden door ATB Team X-Treme!