Onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours op 14 maart NLdoet, meld je nu aan!!

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – Het schiet alweer aardig op. Op zaterdag 14 maart aanstaande gaan we met zijn allen aan de slag in de Boswachterij Westerschouwen om het Patrick Tolhoek MTB parcours weer tip top in orde te maken. We willen er tenslotte toch ook weer een heel jaar veilig en met veel plezier gebruik van maken. Deze actie is onderdeel van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

De boswachters van Staatsbosbeheer zorgen voor een groot deel van het materiaal. ATB Team X-Treme zorgt voor de coördinatie én, niet onbelangrijk, voor de inwendige mens!! Dus dat wordt geregeld!!

Je hoort rond deze tijd nog wel eens “Waarom onderhoud? Het parcours ligt er toch prima bij!!”. Klopt, maar precies dát is nu het resultaat van jaar na jaar goed onderhoud doen! Zorgen dat er steeds voldoende vochtvasthoudend materiaal op de tracks wordt aangebracht. Dat ontstane remkuilen worden gerepareerd en by-passes worden dichtgezet.

Het is een aantal jaren toch wel wat minder geweest door het ontbreken van het nodige materiaal maar gelukkig zitten we inmiddels weer in de stijgende lijn.

Dus, wat let je? Maak een dagje (of een deel) vrij om gezellig te komen fitnessen in de vrije natuur. Neem scheppen, harken, kruiwagens en vooral veel energie en gezelligheid mee.

We verzamelen om 9.00 uur op het parkeerterrein aan de Adriaan van der Weijdeweg.

 

Graag vooraf graag wel even aanmelden via NLdoet …….