Omroep Zeeland te gast bij “Onze Club”

Algemeen

GOES – De eerste jeugdtraining na de winterstop én gelijk al weer een drukte van belang op het MTB parcours het Schenge in Goes. Omroep Zeeland was daar in de middag al rond vier uur neergestreken voor de opnamen voor het programma “Onze Club”.

 

Als eerste mocht onze club-icoon Patrick aan de bak om te vertellen over zijn sportieve carrière. Daarna was het de beurt aan de voorzitter (ook een Patrick) die het “bestuurlijke” verhaal voor zijn rekening nam.

De vrijwilligers kwamen aan het bod in het verhaal van Eva over het samenstellen van het aanbod aan FAN– en KADER-kleding wat eerdaags bekend wordt gemaakt. Damy en “good-old” Wim vertelden respectievelijk over het trainingsparcours en “eigen” gemaakte trainingsattributen.

Tycho, Senna, Nina, Anne-Quin, Luuk en Marijn lieten hun vaardigheden zien in het blokje Jeugd en Vitality/Talententest.

 

Daarna volgde reporter Jan Jaap een aantal trainingssessies op de Switch back om vervolgens de “Battle” aan te gaan met Martijn. Daar draaide het tenslotte vooral om ….. hij verloor!

 

Na afloop verklaarde Jan Jaap dat de voorbereidende trainingen fantastisch gingen maar dat hij tijdens de battle een terugval had.

Het bleek inmiddels ook al de derde battle te zijn die hij niet won. Nog meer trainen dus JJ !!

In tegenstelling tot wat eerder werd vermeld staat de uitzending gepland voor zondag 18 maart a.s. om 18.10 uur.

Dus bord op schoot en kijken maar naar “Onze Club”.

Voor wie de uitzending heeft gemist: https://www.omroepzeeland.nl/tv/programma/370059821/Onze-Club/aflevering/370113293/X-TREME-GOES

 

Zie ook het artikel op de website van Omroep Zeeland: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/104550/Onze-Club-draait-en-keert-op-de-switchback-van-Team-X-treme

 

 

20180314-1 Opnamen Omroep Zeeland Onze ClubEva Martens20180314-2 Opnamen Omroep Zeeland Onze ClubEva Martens20180314-3 Opnamen Omroep Zeeland Onze ClubEva Martens20180314-4 Opnamen Omroep Zeeland Onze ClubEva Martens