Oliebollentraining voor X-Treme jeugd op Worldcup Cycyclocross Hulst

Algemeen

HULST – IJs, weder én natuurlijk Corona dienende kunnen we dit jaar de traditie van de oliebollentraining aan het eind van het jaar gelukkig tóch voortzetten. Natuurlijk met de bekende beperkingen maar wel op een heel bijzondere plaats.

Alle jeugdgroepen van ATB Team X-Treme (Vlissingen, Tholen, Goes en Hulst) krijgen op donderdag 30 december a.s. van 10.00 tot 12.00 uur de gelegenheid om te trainen op het UCI Worldcup Cyclocross parcours op- en om de vesting in Hulst.

De Vestingcross Hulst zelf wordt gehouden op zondag 2 januari 2022.

Het leuke van deze bijzondere training is, naast trainen op dit unieke gelegenheidsparcours, o.a. dat de groepen van de verschillende locaties kennis met elkaar kunnen maken. Afhankelijk van de op deze dag aanwezige X-Treme trainers worden de groepen ingedeeld en training op het parcours gegeven.

Vanwege de corona beperkingen zijn tijdens deze training alleen deelnemers en maximaal één begeleider per deelnemer toegestaan. Andere meekomende volwassenen zijn niet toegestaan op de trainingslocatie, maar kunnen b.v. gaan wandelen op de nabijgelegen historische Liniedijk.

De aanwezige trainers en andere begeleiders ouder dan 17 jaar dienen zich uiteraard aan de 1,5 mtr. afstand regel te houden.

Na afloop van de training is natuurlijk een lekkere oliebol met warme chocomel te nuttigen. Dat hoort er tenslotte bij.

Om te weten wie we deze dag mogen begroeten willen we graag dat jullie dit FORMULIER vóór 24 december invullen.

Indien er meer deelnemers uit één gezin komen kunnen deze op hetzelfde formulier worden ingevuld.

INFORMATIE

Tot 30 december!!

Het Activiteiten Team (ACT)