X-Treme genomineerd voor KNWU Vereniging van het jaar 2013

Algemeen

Binnen de KNWU verkiezing Vereniging van het jaar is de KNWU op zoek naar unieke verenigingen die een voorbeeld zijn voor andere verenigingen, bijvoorbeeld door het beleid dat zij voeren of bijzondere projecten die uitgevoerd worden. Het gaat dus niet om de vereniging met de beste wedstrijdprestaties. Deze verkiezing draait om het vereniging zijn.

Vanuit de 25 aanmeldingen heeft de jury bestaande uit Maikel Waardenburg (Onderzoeker en docent USBO, expertisegebied sportverenigingen), Saskia Capello (Hoofdbestuur KNWU) en Dennis van der Sanden (verenigingsondersteuner KNWU) de volgende 3 verenigingen genomineerd:

•  Westland Wil Vooruit
•  ATB Team X-Treme
•  Gaul!

De jury heeft deze 3 verenigingen genomineerd vanwege hun vernieuwende organisatievorm, maatschappelijke betrokkenheid en volledige sportaanbod over diverse doelgroepen.

De betreffende verenigingen zijn hierover geïnformeerd. De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden tijdens de dag van de wielersport op zaterdag 9 november in Utrecht. Naast de titel, de nodige publiciteit en de eer ontvangt de winnende vereniging een geldbedrag van € 5.000 ten behoeve van de club. Voor de verliezende finalisten zijn tevens mooie geldprijzen beschikbaar.

Voor meer informatie over de dag van de wielersport en het volledige programma, kijk op www.knwu.nl/dagvandewielersport. Via deze pagina is het tevens mogelijk om u aan te melden middels het inschrijfformulier.