NLdoet 2018: DOENERS gevraagd voor onderhoud MTB parcoursen

Algemeen

20180206-1 Logo NLDOETGOES, VLISSINGEN en BURGH-HAAMSTEDE – Zaterdag 10 maart aanstaande staat heel Nederland in het teken van de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet

 

Ook ATB Team X-Treme heeft dit jaar weer klussen waarbij vrijwilligers hun handen volop uit de mouwen kunnen steken en het leuke is dat je er als mountainbiker ook zelf flink voordeel bij hebt.

 

We gaan dit jaar aan de slag op de locaties Goes, Vlissingen en Burgh-Haamstede om de MTB parcoursen flink aan te pakken zodat we er weer een jaar lang veilig met veel plezier kunnen rijden. Er zijn zelfs plannen om nieuwe trails aan te leggen op de trainingslocaties in Vlissingen en Goes.

 

We kunnen dus op alle locaties veel handjes én gereedschap/materiaal gebruiken en roepen onze leden, ouders en andere “doeners” op om deze klussen gezamenlijk te klaren.

ATB Team X-Treme verzorgt o.a. de coördinatie en uiteraard wordt de inwendige mens van de harde werkers prima verzorgd met tussendoortjes en lunch. Dus daar hoef je je niet druk om te maken! Wat let je en DOE MEE!!

 

Informatie en aanmelden via onderstaande links

Onderhoud MTB parcours “Het Schenge”, Goes  

Onderhoud en Upgrade mountainbike parcours Weyevliet, Vlissingen 

Groot onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours Boswachterij Westerschouwen, Burgh-Haamstede

 

20170311-5 NLdoet Onderhoud PT parcours Burgh-Haamstede - foto Jan Slager20170311-9 NLdoet Weyevliet parcours - foto Patrick Vader20170311-11 NLdoet Weyevliet parcours - foto Patrick Vader