Aan leden en ouders jeugdleden: Nieuws van het bestuur a.i.

Algemeen

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Zoals u ongetwijfeld weet is het bestuur, bestaande uit Johan Hendrikse, Jan Slager en ondergetekende afgetreden tijdens de jaarvergadering van 9 maart 2022.

Ruim voor die jaarvergadering (januari ’22) is een inventarisatie uitgezet onder de leden/ouders om de opvolging en verdeling van de taken te gaan (re-)organiseren.

Hierop zijn verschillende positieve reacties gekomen. Een aantal taken zijn gelukkig gewoon doorgegaan, zoals bijvoorbeeld de trainingen. Dit verdient overigens een groot compliment aan alle trainers/hulptrainers op de locaties Goes, Hulst, Tholen en Vlissingen.

Een aantal taken zijn overgenomen, echter meerdere respondenten hebben van mijn zijde geen opvolging gehad, dit vanwege o.a. het ongeval met onze zoon Milan.

U heeft daar alles over kunnen lezen en gelukkig kan ik u melden dat het weer goed met hem gaat. Zelfs zo goed dat hij komende maand weer hoopt te gaan koersen.

Inmiddels zitten we weer in een iets rustiger vaarwater en kunnen we de zaken weer vlot proberen te trekken. Hiervoor hebben we jullie hulp hard nodig.

Helaas hebben we de Landelijke Jeugdwedstrijd van 2 september moeten annuleren. Dit hadden we liever niet gedaan, maar ook daarvoor hadden we extra vrijwilligers nodig, die er op dat moment niet waren.

De voorbereidingsgroep voor de Kustmarathon MTB Toertocht van zaterdag 1 oktober komt woensdag aanstaande bij elkaar. Dit schitterende evenement, gaat zoals het er nu naar uitziet gewoon door. De 15e editie alweer😊

Ook het jeugdkamp 12+ staat in de steigers en zal plaatsvinden van 22 t/m 24 oktober in Abrefontaine (inschrijven kan nog!!).

Daarnaast hebben we ook het verzoek gehad voor de organisatie van een Wintercompetitie wedstrijd in Burgh-Haamstede. Ook hier hebben we extra vrijwilligers voor nodig.

Bij deze doen wij nogmaals een oproep u aan te melden als vrijwilliger en aan te geven wat u zou kunnen willen doen. U kunt uw reactie (excuus voor de herhaalde oproep) sturen naar x-treme.vz@zeelandnet.nl.

Deze mooie vereniging verdient een goed bestuur, enthousiaste vrijwilligers, goede trainers en doorpakkende organisatoren die het leuk maken voor onze huidige en toekomstige leden.

Geef je op als vrijwilliger!!

Patrick Vader

Namens het bestuur a.i.