Nieuwe ATB Team X-Treme wielerkleding wordt uitgeleverd

Algemeen

WOLPHAARTSDIJK – Het is zover. Onze leverancier Reysport heeft de afgelopen weken enorm haar best gedaan om onze nieuwe wielerkleding zo snel mogelijk gereed te maken. Dat is niet niks met tot nu toe al 80 flinke bestellingen. Voor de meeste bestellers is de kleding nu gereed om uitgeleverd te worden. Zij hebben inmiddels een afhaal bericht via e-mail ontvangen.

Het betreft de bestellingen die t/m 5 september zijn gedaan. Uitleveren van de bestellingen van na deze datum duurt nog heel even.

Met inachtneming van de huidige corona maatregelen is helaas een “grootse en feestelijke” uitlevering én presentatie niet mogelijk.

Ook kiezen we er nu voor om niet iedereen naar hetzelfde adres te laten komen om de bestelling af te halen, maar we verdelen het over een paar afhaaladressen. Het is helaas niet anders en we doen het er gewoon mee!

Fijn dat we toch vanaf de herfstvakantie in onze nieuwe kleding kunnen rijden. Het streven was om de eerste bestellingen voor aanvang van de Zeeuwse ATB wintercompetitie gereed te hebben. En dat is gelukt!! Jammer helaas dat de competitie afgelast moest worden.

Een paar X-Treme leden hebben vorige week al de primeur gehad tijdens een fotosessie voor het blad SD SPORT. De tot nu ontvangen reacties op het ontwerp én de gebruikte stoffen van het nieuwe tenue zijn ronduit positief. Het aanbod van de twee lijnen; de Standaard- én de Elite lijn lijkt een schot in de roos. Tenslotte zijn de eisen die een wedstrijdbiker aan zijn kleding stelt net weer iets anders dan van een recreatie- of jeugdbiker. Voor elk wat wils dus!!

Inmiddels is dit alweer het derde basisontwerp wat door Reysport is vervaardigd en geleverd sinds 2006. Dat zegt wat over de plezierige samenwerking en service. Een heel sterk punt hierbij is het maatwerk waarmee ze zich onderscheiden van andere leveranciers. Langere mouwen, kortere of smallere broekspijpen? Geen punt! Veel is mogelijk zelfs een reparatie na een valpartij.

Wij zijn er van overtuigd dat Reysport met dit ontwerp en leveringsprogramma ook nu weer een prima prestatie levert!!!

We wensen je veel plezier met je nieuwe wielerkleding en draag het met trots!!

Bestuur

ATB Team X-Treme

Trouwens, mocht je nog niet besteld hebben ….. lees HIER alles over het kledingprogramma, kortingen én hoe je kunt bestellen.