Nieuwe ontwikkelingen in wielerkleding ATB Team X-Treme

Algemeen

20151120-1.1 Tenue ATB Team X-Treme 2013-2016WOLPHAARTSDIJK – De ontwikkeling in de kledingbranche staat niet stil en zeker ook op het gebied van wielerkleding zijn steeds vernieuwingen te melden. Nieuwe stoffen, nieuwe technieken en vernieuwde ontwerpen die voldoen aan de eisen van deze tijd. Onze leverancier (en sponsor)  Reysport Sportswear uit Wolphaartsdijk volgt de ontwikkelingen op de voet om haar klanten steeds het beste te kunnen leveren tegen een acceptabele prijs en waarbij service ook nog eens heel hoog in het vaandel staat.

 

 

20151120-2 Logo ReysportJuist vanwege deze instelling heeft ATB Team X-Treme al in 2005 de keuze gemaakt om met dit  regionale familiebedrijf in zee te gaan. Inmiddels is ATB Team X-Treme alweer bijna 10 jaar tevreden klant bij Reysport en niet in het minst door de enthousiaste en prima samenwerking met Evelien en Kees Reijnhout.

In de afgelopen jaren is het bedrijf aardig uit zijn jasje gegroeid en is het inmiddels verhuisd naar een ruim bedrijfsgebouw aan de Sportweg in Wolphaartsdijk. In deze ruimte is het atelier gevestigd waar de voorbereidingen, het drukken en de afwerking worden verzorgd. Leden van ATB Team X-Treme kunnen hier de kleding passen en na gereed melding ophalen.

De wielerkleding wordt per stuk en op maat gemaakt waarbij het door sublimatiedruk voorzien wordt van het design van ATB Team X-Treme. Ongeveer 4 tot 6 weken na bestellen is de kleding gereed en krijgt men via de club een afhaalbericht.

 

Passen van de kleding

Kees en Evelien raden met klem aan om wielerkleding vooral toch te komen passen om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Elk lichaam is tenslotte anders en past wellicht een standaard maat nét niet. Geen nood bij Reysport. Naast een goed advies over de juiste kledingkeuze adviseren zij ook over eventueel uit te voeren aanpassingen van de kleding voor een perfect passende outfit. En dat zonder meerprijs!! Waar vindt je dat nog.

  

Bestelling en betaling

De formele bestelling en betalingen (incasso) worden door X-Treme verzorgd. Tijdens het passen wordt een bestelformulier incl. machtiging voor een automatische incasso ingevuld. Weet je je maat al en hoeft er niet gepast te worden? Dan kan een bestelformulier van de website gedownload worden en is het een kwestie van printen, volledig invullen en opsturen naar het secretariaat.

 

Reparaties

Ook is het mogelijk om bij Reysport reparaties aan de kleding te laten uitvoeren. Het zal je maar gebeuren dat, na b.v. een valpartij, de mouw van je gloednieuwe jackje is uitgescheurd. Geen probleem, tegen een redelijke vergoeding verzorgt Reysport de reparatie.

 

Nieuwe ontwikkelingen

Zoals gezegd volgt Reysport de ontwikkelingen nauw op de voet. Zo is vorig jaar al aan het huidige kledingprogramma een SLIM-FIT shirt (specifiek voor de wedstrijdrenners) toegevoegd, gemaakt van het superlichte en elastische Lore stof wat als een tweede huid om je lichaam past. Ook zijn inmiddels de siliconenbandjes in de broekpijpen vervangen door een bredere anti-slip band die de broek perfect op zijn plaats houdt. Ook zijn de ritsen in de shirts en jacks een tijdje geleden vervangen door sportritsen.

Een verandering die op dit moment wordt doorgevoerd betreft het vervangen van de stof van het winterjack en -body door een soepeler en elastischer stof. De warmte-isolerende en koude-werende eigenschappen zijn uiteraard behouden gebleven. Wel wordt de prijs iets verhoogd.

Zonder prijsverhoging wordt een vernieuwing doorgevoerd in de stof voor de wielershirts en  het trainingsjack. Deze zullen voortaan worden uitgevoerd in Lore stof (met hetzelfde motief als de SLIM line shirts) maar dan in iets zwaardere uitvoeringen.

De Beenstukken (winter en zomer) en de Collant winter worden voortaan voorzien van reclame in witte letters op het kuitbeen (links TEAMX-TREME.NL en rechts reysport.nl).

 

Tip voor de feestdagen

Op veler verzoek hebben we de zogenaamde “Afritsbare broek” toegevoegd aan het kledingprogramma van ATB Team X-Treme. Deze broek is, vooral in de wintermaanden, super handig tijdens het inrijden en na afloop van een toertocht of wedstrijd. Je draagt de broek over je wielerkleding en omdat de broek aan de zijkant zowel van boven als van onder open geritst kan worden, hoef je dus niet eerst je schoenen uit te trekken bij het een en uittrekken.
Ideaal en het scheelt veel gemor en gemopper. Ook wat waard!!

De wielersokken “ATB TEAM X-TREME” zijn nu verkrijgbaar in de maten: Mini: 28-31, Pupil: 31-33, Kadet: 33-36, Junior: 36-39, Junior-plus: 39-42, Senior: 42-45 en Senior-plus: 45-48.

  

Leden actie korting op korting !!

We zien natuurlijk heel graag dat onze leden in ATB Team X-Treme kleding rijden tijdens mountainbike activiteiten (wedstrijden, club- en individuele trainingen, toertochten etc.). Sowieso als uiting van het teamgevoel als ook naar onze sponsoren die door hun sponsoring een flink deel van onze activiteiten mogelijk maken.

Daarom krijgen ATB Team X-Treme BASIS leden standaard 20% korting op de kostprijs van de kleding, deze leden (en nieuwe leden) krijgen nu nog eens €20,00 extra korting op de allereerste bestelling van een setje (koersbroek of collant én shirt of jack óf een aeropak).

Kleding kan elke werkdag, op afspraak, gepast worden tussen 16.00 en 17.00 uur bij Reysport, Sportweg 1C, in Wolphaartsdijk (0113-581979). Graag tevoren bellen voor een afspraak.

 

Beschrijving kledingprogramma ATB Team X-Treme

Bestelformulier / prijslijst