Nieuwe datum 4e wedstrijd X-Treme ATB zomercup Wemeldinge

Algemeen

WEMELDINGE – Er is een nieuwe datum bekend voor de 4e wedstrijd van de X-Treme ATB zomercup in Wemeldinge. De wedstrijd gaat nu gereden worden op zaterdag 15 augustus. De jongste jeugdcategorieën beginnen om 12.00 uur voor hun race van ca. 20 minuten. Om 12.30 uur is het vervolgens aan de Vrouwen, Nieuwelingen en de oudere jeugd. We sluiten af met de wedstrijden van de A-categorie en de Veteranen om 13.30 uur.

We rijden over het bekende parcours in het Wemeldingse bos, inschrijving en permanence is aan de Hoogeweg.
 
Deze wedstrijd is de eerste in het tweede drieluik in de X-Treme ATB zomercup. De 5e wedstrijd wordt op zondag 30 augustus verreden op het Patrick Tolhoek parcours in Burgh-Haamstede (boswachterij Westerschouwen) en de finale rijden we op zaterdag 5 september in Westkapelle. De wedstrijd in Wemeldinge is dan ook een mooie gelegenheid om weer wedstrijdritme op te doen!
 
Om voor het klassement in aanmerking te komen moet je minimaal 4 wedstrijden gereden hebben. Bij 6 wedstrijden vervallen de minste uitslagen, de punten voor de deelname (6 per wedstrijd) tellen wel mee bij het bepalen van het eindklassement.