Nieuwe coördinator SportTechnisch Team én ACtiveiten Team

Algemeen

WILHELMINADORP – We deden alweer een heel tijdje zonder coördinator van het SportTechnisch Team. De dingen die gedaan moesten worden gingen natuurlijk wel gewoon door en werden opgelost dankzij het enthousiasme van trainers en ouders maar extra tijd en aandacht voor de toekomst van SportTechnische aspect was er eigenlijk weinig.
Ook voor het opnieuw ingestelde ACtiviteiten Team zochten we nog iemand of koppel die de coördinatie van de activiteiten voor zijn/haar/hun rekening wilde nemen. Welnu ook dat is opgelost in slechts één gesprek ……..

 

We zijn blij dat we met Richard Piso een nieuwe coördinator van het SportTechnisch Team hebben gevonden. Richard had er al wat langer over nagedacht maar zijn werk belette tot nu om deze stap te maken. Hoe precies de taak van de STT coördinator er uit zal gaan zien zal de komende maanden gestalte krijgen. In elk geval troffen we in het gesprek een enthousiaste Richard.
 

Blij waren we zeker ook met de toezegging van Linda Piso die samen met Richard (in die volgorde) het ACtiviteiten Team wil gaan coördineren. Vorig jaar al gaf Linda aan dat ze hierin iets wilde betekenen en nam toen o.a. samen met Richard de organisatie van het Jeugdkamp 12-min voor haar rekening. Iets wat nu uitgebreid wordt met de coördinatie van alle activiteiten.

Dit betekent natuurlijk niet dat zij alles zelf gaan organiseren, maar vormen de ruggengraat van het team. Bij “tijd en wijle” zal er zeker een beroep op leden en ouders gedaan worden.
 
Overigens is een activiteit gericht op de eigen leden (eventueel met introducees) zoals zwemmen voor de jeugd, clubkampioenschappen, BBQ avond etc.
De organisatie van wedstrijden en toertochten behoort tot de taak van het EVenementen Team en ook daarvoor zoeken we nog een organisatie liefhebber.
 

De coördinator SportTechnisch Team is binnenkort te bereiken via  x-treme.stt@zeelandnet.nl
De coördinator Activiteiten Team is binnenkort te bereiken via  x-treme.act@zeelandnet.nl