MTB parcours Weyevliet Vlissingen gereed voor de Zomercup

Algemeen

VLISSINGEN – In de voorbereiding voor de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van dinsdag 4 juni aanstaande op het Weyevliet MTB parcours is Leonard Krijger vandaag aan de slag gegaan met een stevige grasmaaier om de baan wedstrijd geschikt te maken.

Juist in deze periode van af en toe een buitje, gecombineerd met een zonnetje staan gras en distels op “pole-position” om met flinke snelheid de lucht in te gaan. Dat kunnen we niet hebben natuurlijk.
Gewapend met een gehuurde ruw terreinmaaier is Leonard vanmorgen al vroeg de baan opgegaan om de track aan beide zijden te maaien. Ook een aantal vlakke delen heeft hij inmiddels onder handen genomen om de trainingsgroep Vlissingen ruim baan te kunnen geven.
Dank Leonard, een sterk staaltje inzet!!

Vrijwilligers gezocht

Als organisator van de wedstrijd in Vlissingen kan Leonard nog volop “handen” gebruiken. Op dit uitdagende maar uitgestrekte parcours is er veel lint te spannen en dat gaat niet vanzelf.

Dus dames en heren renners, ouders en andere liefhebbers “help een handje” om deze wedstrijd “door elkaar-voor elkaar” te krijgen en meld je nu aan