MTB FUN-klasse wedstrijd toegevoegd aan JMW Burgh-Haamstede

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE De afgelopen jaren kreeg de organisatie nogal eens de vraag gesteld of er een wedstrijd voor de (iets) ouderen kon worden toegevoegd aan het programma van de Landelijke Jeugd MTB wedstrijd Burgh-Haamstede. Onder het mom van “nu we er toch zijn” willen de vaders, moeders, begeleiders vaak ook zelf het rondje fietsen wat even daarvoor door hun kind(eren) is gereden. Ook de lokale bikers zijn natuurlijk altijd te porren voor een wedstrijdje in boswachterij Westerschouwen.  Dit is je kans en schrijf je snel in !!!!

Als aanstaande zaterdag (28 maart) de jeugd hun eigen wedstrijden hebben gereden wordt zo rond 16.15 uur het startschot gegeven voor de MTB FUN-klasse wedstrijd over hetzelfde parcours wat de oudste jeugdcategorieën onder de wielen geschoven krijgen. Een unieke gelegenheid om zelf te ervaren wat de nationale jeugdbikers voorgeschoteld krijgen.

Voor wie niet bekend is met deze wedstrijden even een korte uitleg. MTB FUN klasse wedstrijden  zijn wedstrijden die vaak worden toegevoegd aan een (Inter-)Nationaal wedstrijdprogramma voor licentiehouders en waaraan recreatieve mountainbikers (dus zonder KNWU rennerslicentie) van 15 jaar en ouder die zomaar eens een wedstrijdje willen rijden kunnen meedoen. Voor de FUN dus!

De wedstrijdduur is ongeveer 60 minuten. Mannen en Vrouwen starten apart.

Alleen een KNWU basislidmaatschap (en velen hebben dit al) of een dag lidmaatschap (€3,00) is nodig vanwege de verplichte verzekering. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €4,00 en voor een gratis stuurbordje wordt gezorgd.

Zoals gezegd is de start om ca. 16.15 uur voor de Mannen, 2 minuten later gevolgd door de Vrouwen.

Dus ……… vaders, moeders, broers, zussen en begeleiders haal jullie mountainbikes tevoorschijn, poets ze een beetje op en schrijf je snel in.

Wij beloven je een onvergetelijke ervaring!!!

Voor-inschrijven kan tot vrijdag (27 maart) 18.00 uur via Informatie JMW. Inschrijven ter plaatse is natuurlijk ook mogelijk tot ongeveer 30 minuten voor de start.

Alle verdere bijzonderheden zie de JMW wedstrijdpagina op deze site