MTB clinic voor Jeugd ATB Team X-Treme op woensdag 22 oktober

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE In het kader van hun opleiding tot Wielrentrainer 3 organiseren Sebastiaan Poppe en Johan Oosterhuis op woensdag 22 oktober a.s. een mountainbike clinic voor de A,B, C en D jeugd van ATB Team X-Treme op het Patrick Tolhoek parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede.

Het sportieve deel van de clinic zal worden verzorgd door niemand minder dan Milan Vader en Thijmen van de Vrede. Milan behaalde afgelopen seizoen onder meer een 3e plaats op het EK en een 4e plaats op het WK bij de Junioren en Thijmen behaalde dit seizoen een aantal mooie podiumplaatsen en won de topcompetitie wedstrijd in Zoetermeer bij de Amateurs.

Om 8.30 uur wordt er verzameld op de parkeerplaats bij Fitland XL te Goes, om vervolgens te vertrekken naar het parcours in Boswachterij Westerschouwen. De clinic zal om 9.15 uur van start zal gaan op de parkeerplaats aan de Adriaan van de Weijdeweg.
Tussen de middag word er gezorgd voor een kopje soep en wat te drinken. Een lunchpakket dient dus zelf meegenomen te worden.

Na de middag pauze wordt er geswitcht van groep. Ben je ’s ochtends met Milan op pad geweest dan ga je ’s middags biken met Thijmen. Rond 15.30 uur verwachten we terug te zijn in Goes.

Wat vervoer betreft wordt er een beroep gedaan op de ouders. Mocht u kunnen en willen rijden dan zou dat erg fijn zijn. Bij het opgeven kunt u gelijk even aangeven of u kunt rijden, hoeveel kinderen en fietsen u mee kunt nemen. Van kinderen die meerijden wordt een bijdrage van €3,00 gevraagd voor brandstofkosten.
Aanmelden kan tot a.s. maandag bij Johan Oosterhuis en ook voor vragen kunt u hem bereiken via het volgende emailadres: johanoosterhuis@zeelandnet.nl

Wij hopen er een leuke en leerzame dag van te maken!

SportTechnisch Team ATB Team X-Treme
Johan Oosterhuis en Sebastiaan Poppe