Morgen(26 mei) laatste dag aanmelden X-Treme jeugdkamp 12-plus

Algemeen

VLISSINGEN – De voorbereidingen voor het X-Treme jeugdkamp in Namen van 8 t/m 10 juli zijn volop in voorbereiding. Om de plannen fijn te tunen willen de organisatoren natuurlijk graag weten wie er allemaal definitief meegaan op dit fantistisch, sportief, avontuurlijk en gezellig jeugdkamp.

 

Beste X-Treme jeugd,

Een paar weken geleden heeft de vooraankondiging voor het jeugdkamp (12+) van 8 t/m 10 juli op de site en in de nieuwsflash gestaan. Sommige van jullie hebben al laten weten dat ze graag mee willen. Om de aanmelding officieel te maken, zodat we de verdere voorbereidingen kunnen treffen, dienen jullie het inschrijfformulier volledig ingevuld + kopieën ID-kaart en zorgpas op te sturen naar Johan Oosterhuis. Hardcopy mee nemen naar de training kan ook. Je kunt je aanmelden t/m 26 mei. Hieronder volgt alvast wat informatie voor het kamp.

Er zal overnacht worden in een jeugdherberg aan de oever van de Maas. Vanaf de herberg loopt er een mooie weg met haarspeld bochten naar de citadel van Namen en waar tevens de routes beginnen. Mochten we de routes in Namen na 2 dagen allemaal gezien hebben, dan liggen er een aantal mooie routes om de hoek o.a. bij de muur van Huy. Naast het fietsen organiseren we nog een leuke activiteit, maar wat we precies gaan doen houden we even geheim.

Het liefst vertrekken we vrijdagochtend vanaf de parkeerplaats bij Fitland XL Goes, maar het is nog even kijken of dat mogelijk is. Zondag komen we aan het eind van de middag of begin van de avond terug, hoe laat precies hangt af van het weer.

Heb je verder nog vragen, neem dan gerust contact op via het bovenstaande email adres.

Met sportieve groet,
Johan Oosterhuis