MORGEN Zo 28 mei: MORTY TOERTOCHT: IEDEREEN KAN MEEDOEN!

Algemeen

20170527-2 Logo Morty toertocht 2017MIDDELBURG – De Morty Toertocht is een jaarlijks fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht zamelen we geld in voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen drie jaar hebben we al 19.000 euro aan dit doel kunnen overhandigen.
Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan dit jaar meedoen aan de Morty Toertocht. De wielertoertocht van 30, 60 en 100 km vindt plaats op zondag 28 mei.

FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

Op dit moment is de VOORinschrijving gesloten.
Fietsers die zich nog niet ingeschreven hebben, kunnen zich zondagmorgen 28 mei inschrijven bij de startkraam in de tent op Woonboulevard de Mortiere. De startkraam is geopend van 8.00 – 11.00 uur. Gezamenlijke start wielrenners 9.00 uur. Informatie

Door mee te fietsen met de Morty Toertocht help je mee om alle kinderen gelijke kansen te geven als het om sporten gaat. Ook in Zeeland zijn er nog veel gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. En dat terwijl sporten juist zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind; zowel op lichamelijk als op sociaal gebied. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Zeeland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Om alle kinderen in Zeeland te kunnen laten sporten hebben we dus steun nodig. Jouw steun. Dankzij het Jeugdsportfonds krijgen in Zeeland nu zo’n 2.400 kinderen elk jaar een sportkans. Helaas is de groep die hulp nodig heeft, nog veel groter. Om een kind een jaar lang te laten sporten is €250 nodig. Geld dat direct ten goede komt aan de kinderen bij u in de buurt. Wil je Jeugdsportfonds Zeeland helpen? Schrijf jezelf dan vandaag nog in voor de Morty Toertocht, trommel een aantal vrienden en vriendinnen op en fiets mee!