Milan Vader genomineerd voor nationale Mountainbike Award 2013

Algemeen

MIDDELBURG Dankzij zijn prima prestaties en progressie dit seizoen is Milan genomineerd in de categorie talent 16 tot 22 jaar. Het publiek kan zijn voorkeur uitspreken via een poll. Doen dus!!!!

 

 

20130608-1 Milan VaderHet initiatief voor deze verkiezing aan het einde van het seizoen is in 2007 genomen door de Club van 5. Sinds dit jaar is deze verkiezing overgenomen door de pas opgerichte Stichting Mountainbike Platform waar ondermeer ex MTB-bondscoach Leo van Zeeland, eveneens voormalig MTB-bondscoach en ex Internationaal biker Jan Weevers en de allereerste Olympisch MTB Kampioen Bart Brentjens zitting hebben genomen.

 

Milan dankt zijn nominatie o.a. aan zijn voor zijn (derde) Nationale titel bij de Junioren, 9e plaats op het Europees Kampioenschap, 15e plaats in de wereldbeker in Val di Sole (Italië), 21e plaats in de wereldbeker in Hafjell (Noorwegen) en de 3e plaats in het Benelux Kampioenschap.

 

In de categorie talent 16 tot 22 jaar zijn Kjell van den Boogert en Jesper Slik eveneens geselecteerd.

Via de poll op www.mountainbike.nl/specials/mtb-awards-2013 kan het publiek zijn voorkeur geven aan een van de kandidaten. Doen dus!! Deelnemers aan de poll maken kans op fraaie prijzen.

De uitreiking van de nationale Mountainbike Award is op 1 december in Sittard-Geleen.