Midweekje Limburg voor drie MTB families

Algemeen

Na vorig jaar in de voorjaarsvakantie in de Belgische Ardennen te hebben vertoeft, was er nu besloten om met dezelfde groep naar het mooie Limburgse land af te reizen. Daar zijn tenslotte prachtige MTB routes te rijden en voor de niet fietsers is het daar ook heerlijk wandelen.

 

20140300-1 Vakantie Epen fam VSV-foto fam. VaderIedere dag werd er flink getoerd met pittige klimmetjes en mooie afdalingen. Na een heerlijk ontbijt maakten zowel jong als oud zich paraat voor de tocht. Zelfs Rieke, zo onervaren maar in goede conditie bleef bij onze mannen in het wiel. Ook gezellig voor Aimee, want vaak zijn de dames toch in de minderheid. De overige dames vermaakten zich prima in de heerlijke voorjaarszon met een wandeling en een bezoekje aan Valkenburg. In deze tijd wordt er blijkbaar flink gesnoeid in de meidoorn haagjes, en dat hebben ze geweten ook!. De laatste dag  gingen ze de grens over en het zou een pittige tocht worden. Tja en wat doe je  als nou alle banden lek gereden zijn? Dan bel je de hulptroepen en komt Jan op de brommer te hulp, voor de mannen in nood.

Behalve Damy, die had de hele week nog niet lek gereden, had iedereen wel 1 of meerdere keren lek. De laatste tocht was dan ook het toppunt, in een afdaling 9 lekke banden.!! Deze week is er lekker getraind, maar vooral hebben we met z’n allen heel veel plezier gehad.
Als afsluiting van deze geweldige gezellige week hebben we dan ook de Pizzeria bezocht en werden er al weer plannen gemaakt voor het volgende jaar!

Familie VSV