Met gepaste trots …………

Algemeen

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013De vertegenwoordiging van ATB Team X-Treme, die op de Dag van wielersport aanwezig was, heeft daar enorm genoten van de loftuitingen en de aandacht in de richting van onze club door het behalen van de de titel KNWU Wielervereniging van het jaar. Het is ook niet niks natuurlijk het behalen van zo’n titel.

 

20131113-1 Jeugdtraining met KNWU prijs 1024x768Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en nog steeds komen de felicitaties van alle kanten binnen. Gelijk al op de terugweg werd onze voorzitter, Patrick Vader, gebeld door Omroep Zeeland en de dag erop was X-Treme het meest opvallende nieuws van die afgelopen week in de radio-uitzending van Zeeuws Diep Sport. Eén van de gasten, voormalig beroepsrenner en winnaar van de Ronde van Vlaanderen, Kees Bal, sprak in die uitzending ook nog eens zijn enthousiasme uit over de club.

Tijdens de jeugdtraining zijn de gewonnen prijzen aan de X-Treme jeugd getoond en hebben zij nog een lekkere attentie ontvangen. We zullen het komende jaar de titel “KNWU vereniging van het jaar” met gepaste trots dragen én uitdragen door middel van het ons toegekende logo.

Nogmaals dank in de richting van de KNWU, de beoordelingscommissie en Rabobank Nederland.