Meivakantie …. even geen jeugdtrainingen, daarna weer vol gas

Algemeen

GOES-VLISSINGEN – Zoals gebruikelijk zijn in schoolvakanties geen mountainbike jeugdtrainingen. We zijn dus even dicht, de trainers hebben vakantie en doen weer nieuwe energie en ideeën op voor de trainingen.

De eerstvolgende training in Goes is dinsdag 8 mei, aanvang 18.30 uur en in Vlissingen woensdag 9 mei aanvang 17.00 uur tot 18.30 uur.

In Goes is er ook weer enige ruimte in de trainingsgroepen. Weliswaar nog steeds met enige vingers aan de pols. Kinderen dienen o.a. naar de mening van de trainers voldoende fietsvaardig te zijn en niet gehinderd te worden door andere “dringende” zaken die de komst naar trainingen in de weg staan. Kortom een wat strenger aanname beleid. De eerstvolgende introductietraining is dinsdag 8 mei. Hiervoor aanmelden altijd via de teamcoördinator.

Gewijzigde trainingstijden Vlissingen

Je leest het goed. Na de vakantie veranderen de trainingstijden op het Weyevlietparcours in Vlissingen. Vanwege gewijzigde werkzaamheden van de trainer worden de trainingstijden aangepast en zal er getraind worden van 17.00 uur tot 18.30 uur. Mocht je idee hebben om te assisteren bij de trainingen, meld het aan de trainer.