NIEUWE WEBSITE ON-LINE

Algemeen

NIEUWERKERK – Iets eerder dan gepland is de nieuwe website van ATB Team X-Treme de lucht in gegaan. De reden hiervoor is het, tóch nog onverwacht, crashen van de oude site op het moment dat er een laatste bericht aan werd toegevoegd. Nood breekt wet en werd vervolgens met man en macht gewerkt aan de laatste loodjes om de nieuwe website snel “up-and-running” te krijgen.

Sjaak van bouwer SVwebdesign is hierbij zeer behulpzaam geweest door de nog openstaande technische wensen versneld door te voeren. Johan en Jan hebben de inhoud flink ter hand genomen.

Tóch is nog niet alles gereed. De leden-login bijvoorbeeld zal nog heel even op zich laten wachten en ook verschillende formulieren zullen in de nabije toekomst nog worden aangepast of toegevoegd. Er zullen nog pagina’s worden toegevoegd en het door leden zelf plaatsen van advertenties in de welbekende rubriek “Modderspatjes” wordt binnenkort mogelijk gemaakt.

Ook zullen inmiddels geplande team activiteiten op de kalender worden aangevuld.

De komende tijd zal je dus steeds nog wijzigingen aantreffen, maar die maken een bezoek aan de site alleen maar spannender.

Er is gekozen voor een ontwerp in WordPress. No nonsens, dus, maar een degelijk en goed werkend stuk gereedschap wat de club zal ondersteunen in communicatie en service aan onze leden.

Mocht je, ondanks onze zorg, onvolkomenheden, onwaarheden of ontbrekende zaken ervaren dan horen we dat uiteraard graag via het CONTACTFORMULIER