Ladies Bike Ride: Bloed, zweet en tranen en veel lol

Algemeen

GOES – In plaats van dat alle mama’s aan de kant staan om naar hun kinderen te kijken bij de training, gaan ze nu zelf op pad met de fiets. De opkomst was behoorlijk groot. Wel 13 sportieve dames gingen de strijd voor de eerste keer aan. Nou ik dacht daar doe ik wel aan mee. Gezellig van café naar café, maar dat was niet het geval.

 

De eerste les zijn we 20 kilometer gaan fietsen zo wel verhard als onverhard en tussendoor leerden we hoe we moeten schakelen en hoe we een bergje op en weer af moeten.
Dat viel eigelijk best tegen, zelf dacht ik dat wel even te doen 🙂

De tweede les was een stuk technischer we gingen met de meiden naar de Hollandse Hoeve gezellig dieren kijken, nou mooi niet!

Bergje op en bergje af en door het losse zand. Geloof me het ziet er zo makkelijk uit vanaf de kant als we naar onze kindjes kijken. Als je dan zelf op de fiets zit is het toch heel wat anders.

Maar wat is het leuk om zo veel te leren.
Ik kijk alweer uit naar de volgende lessen.

 

Wendy

 20160524-1 Ladies Bike Ride - foto fam. Blomaard

 

Wil je ook mee met de Ladies Bike Ride? Er staan voorlopig nog 2 trainingen op het programma en wie weet wat de toekomst brengt. Vanavond (24-5) en volgende week dinsdag (31-5) stappen de Ladies weer op de bike. De start is om 18.30 uur bij het MTB parcours “Het Schenge” aan het Geldeloozepad in Goes. Dus pak je bike, doe je helm op en kom gewoon lekker meedoen.

 

20160415-1 Affiche The LADIES bike RIDE 2016