Kustmarathon Zeeland 2020 gaat niet door

Algemeen

ZOUTELANDE – Van de overkoepelende organisatie kregen we dit bericht.

2020 begon goed… een flitsende start qua inschrijvingen voor de Kustmarathon 2020. Inmiddels is het een spannend jaar door het coronavirus en alle maatregelen en beperkingen die daaruit voortvloeien.

Ook voor de Kustmarathon is het spannend. De maatregelen die nu gelden, de onzekerheid c.q. het ontbreken van info en maatregelen vanaf 1 september hebben ons genoodzaakt om volgend besluit te nemen. We hoopten lang dat we deze boodschap niet hoefden te communiceren. Helaas kunnen we niet anders.

Kustmarathon Zeeland 2020 gaat niet door
Alle onderdelen verspreid over drie dagen en het publiek dat daar op af komt, zorgt voor maatregelen die wij als organisatie niet kunnen nemen. Hoe graag we ook willen, we kunnen een veilig en verantwoord evenement met de bijbehorende afstand maatregelen niet garanderen.

Hoe verder?
Op onze site ( www.marathonzeeland.nl ) zijn onder de deelnemersinformatie veel gestelde vragen te vinden. Hier geven we meer uitleg.

We begrijpen dat dit besluit ingrijpend is. Voor de deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en sponsoren. Maar ook voor ons: al 17 jaar zorgen we voor een feestelijk marathon weekend waar plezier, vriendschap en verbinding, en prestaties op ieder niveau gevierd worden. Dat doen we samen met jullie, jullie supporters, de vrijwilligers en onze sponsoren!

Dit besluit nemen we dan ook met pijn in ons hart. We hopen op jullie begrip!

Kustmarathon Zeeland 2021
Onder de veelgestelde vragen lees je alles over je startbewijs. We hopen jullie op de 18e editie, op 1,2 en 3 oktober in 2021 weer te begroeten!

Blijf gezond, blijf lekker trainen en tot snel! #komtaolghoed

Namens het organisatiecomité
Chris Simons, Kustmarathon Zeeland