Geen training in kerstvakantie én fiets-valtraining jeugd

Algemeen

GOES – De komende twee weken is er zoals gebruikelijk geen jeugdtraining vanwege de kerstvakantie. Vanaf dinsdag 10 januari gaan we weer volle kracht van start met o.a. de fiets-valtraining.

De inschrijving is gesloten en de belangstelling groot. Maar leifst twee derde van alle ATB Team X-Treme jeugdrenners doet mee aan de fiets-valtraining op dinsdag of donderdag. Inmiddels heeft iedereen persoonlijk bericht gekregen wanneer hij of zij verwacht wordt in de gymzaal aan de Thorbeckelaan.
 
De groepen van Damy, Marijn en André trainen daarnaast ook nog eens op dinsdag buiten door. Voor diegene die zich niet hebben opgegeven voor de valtraining en in een andere groep zitten is het even een welverdiende winterstop. Blijf wel door trainen hè.
 
Let verder op; als de wedstrijden van de wintercompetitie zijn afgelopen gaan we uiteraard weer de traditie van het “seizoen afsluiten in het zwembad” voortzetten!
 
Nu eerst allemaal hele fijne kerstdagen en een super goed 2017, dat jullie veel kilometers mogen maken en veel MTB lol mogen hebben.
 
Met sportieve groet,

SportTechnischTeam