Kees Reijnhout lachende derde in Hulst

Algemeen

Dit keer vertrokken de renners richting Hulst voor de zesde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2013-2014. Een aantal plaatselijke vedetten dachten voor eigen publiek hun slag te kunnen slaan. Dat pakte onverwacht toch even anders uit!!

Eric Vereecken en Jean-Paul Reunis wilden hun slag slaan op hun thuisparcours bij de Mannen 40+. Ze hadden echter niet gerekend op Kees Reijnhout uit Wolphaartsdijk die in de sprint beide renners voorbleef.

Danny Sleeckx (Malle) greep de zege bij de Mannen 17+ . In de categorie Dames mocht Birgit Lavrijssen op het hoogste treedje plaatsnemen.

Robin van’t Westeinde uit Arnemuiden was de sterkste in de categorie Jeugd 15+16 jaar. Ezra Tolhoek uit Zierikzee bleek onverslaanbaar in de categorie Jeugd 13+14 jaar. Storm Klaase uit Heinkenszand hield iedereen in categorie Jeugd t/m 8 jaar achter zich, terwijl Dies Moelker (Kloetinge) deze keer in categorie Jeugd 9+10 jaar zijn meerdere moest erkennen in Rowdy Reunis uit Hulst. Arthur Piso uit Wilhelminadorp won de wedstrijd bij de 11- en 12 jarigen.

Volledige uitslagen en informatie op:  www.wielren.info of op  www.teamx-treme.nl
De volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag (7 december) in Kruiningen, aanvang vanaf 12.30 uur.
 
GEZOCHT: Iemand die de pen ter hand wil nemen om een verslagje met foto (liefst van jeugd tot senioren) van de wintercompetitiewedstrijden te maken. Reactie graag naar   x-treme.redweb@zeelandnet.nl
LET OP!! Alle wedstrijden in Wemeldinge zullen 1 uur vroeger starten i.v.m. de afsluiting van het Zeeuwse wielerseizoen op diezelfde dag in Heinkenszand.