Jeugdtrainingen in zaal vanaf dinsdag 2 december

Algemeen

GOES Vanaf dinsdag 2 december t/m dinsdag 27 januari gaat de jeugd met uitzondering van de groep van Johan Oosterhuis en Wim v.d. Kreeke (groep A+B) de zaal in om te trainen. Regen, wind, sneeuw, kou etc. deert dan niet en kunnen ze gewoon wekelijks doorgaan met het opbouwen en onderhouden van de mountainbike vaardigheden, maar dan anders.

Trainen voor mountainbiken betekent niet alleen veel op de fiets zitten en oefeningen doen, maar andere vormen van trainingen zijn minstens even belangrijk voor de ontwikkeling van de jeugdige bikers. Het komt dus goed uit om in de wintermaanden daar “indoor” meer aandacht aan te geven.

In het kader van hun opleiding tot Wielertrainer 3 zullen Sebastiaan en Johan een “indoor”trainingsplan maken met vooral leuke, plezierige en (in)spannende oefeningen en spellen. Fiets en helm zijn dan uiteraard niet nodig maar wel lekker zittende gymkleding en gymschoenen waarvan de zolen niet afgeven.

De groep van Johan en Wim (groep A+B) blijven dus zolang als het kan lekker buiten met de fiets trainen. Voor hen verandert er niets; dus blijft het elke dinsdag om 18.30 uur verzamelen met fiets bij het MTB trainingsparcours in Goes.

Data/tijden zaaltrainingen
Dinsdagen 2, 9 en 16 december 2014 en 6, 13, 20 en 27 januari 2015 van 18.30 uur tot 19.30 uur. Zaal open om 18.15 uur.

Adres gymzaal
Gymzaal Thorbeckelaan
Thorbeckelaan 2
4463 VB Goes

De dinsdagen 23 en 30 december 2014 is het kerstvakantie, dus voor alle groepen géén training!