Jeugdtrainingen in zaal tussen kerst- en voorjaarsvakantie

Algemeen

GOES – Vanaf dinsdag 5 januari t/m dinsdag 16 februari 2016 gaat de jeugd met uitzondering van groep groep A+B (trainers Johan Oosterhuis en Marijn Vermue) de zaal in om te trainen. Regen, wind, sneeuw, kou etc. deert dan niet meer en kunnen ze gewoon wekelijks doorgaan met het opbouwen en onderhouden van de mountainbike vaardigheden, maar dan een beetje anders.

Trainen voor het mountainbiken betekent niet alleen veel op de fiets zitten en oefeningen doen, maar andere vormen van trainingen zijn minstens even belangrijk voor de ontwikkeling van de jeugdige bikers. Het komt dus goed uit om in de wintermaanden daar “indoor” meer aandacht aan te geven.

De trainers gaan onder leiding van Sebastiaan een “indoor” trainingsplan maken met vooral leuke, afwisselende, plezierige, verrassende en (in)spannende oefeningen en spellen. Fiets en helm zijn dan uiteraard niet nodig maar wel lekker zittende gymkleding en gymschoenen waarvan de zolen niet afgeven.

De groep van Johan en Marijn (groep A+B) blijven dus zolang als het kan lekker buiten met de fiets trainen. Voor hen verandert er voorlopig niets en blijft het dus elke dinsdag om 18.30 uur verzamelen met fiets bij het MTB trainingsparcours in Goes. Er is een kans dat voor deze groep op donderdagavond extra “core stability trainingen” worden georganiseerd.   

Data/tijden zaaltrainingen
Dinsdagen 5 januari t/m 16 februari 2016 van 18.30 uur tot 19.30 uur. Zaal open om 18.15 uur.

In de Kerstvakantie is er op de dinsdagen 22 en 29 december en in de Voorjaarsvakantie op dinsdag 23 februari 2016 géén training.

  

Adres gymzaal:
Gymzaal Thorbeckelaan
Thorbeckelaan 2
4463 VB Goes