Inschrijving Aia Hel van Groesbeek geopend

Algemeen

GROESBEEK Op zondag 12 april 2015 vindt de 2e editie plaats van de mountainbike-marathon Aia Hel van Groesbeek. Ook dit jaar zullen we weer de openingswedstrijd van de Sforz Rose Marathoncup zijn, en daar zijn we erg trots op! Via deze weg willen we je op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken rondom de inschrijving en de marathon.

Afstanden
Het concept is hetzelfde als afgelopen editie, namelijk 1 ronde van 35 kilometer met ruim 600 hoogtemeters per ronde. Deze ronde kan 1, 2 of 3 maal worden gereden. De 105 km afstand zal gelden als de hele marathon en de 70 km als halve voor de cup-deelnemers.

Nieuw
Nieuw dit jaar is een 35 km wedstrijd voor junioren geboren tussen 1998 –
2000 (15 t/m 17 jaar) en dames van alle leeftijden.

De ronde is iets aangepast i.v.m. vergunningen. Daarnaast hebben we 50 hoogtemeters per ronde extra kunnen toevoegen en een aantal bottlenecks aangepast voor een betere doorstroming.

Inschrijven
Op woensdag 17 december 2014 is de inschrijving voor de 2e editie van de Aia Hel van Groesbeek mountainbike-marathon geopend. Inschrijven kan via de website Aia Hel van Groesbeek

Inschrijfgeld
105km €25,-
 70km  €25,-
 35km  €17,50

Het aantal deelnemers heeft net als de eerste editie een limiet, zodat het parcours en de oversteekplaatsen niet te druk worden. De 1e editie was binnen twee dagen volledig uitverkocht, wil je verzekerd zijn van een startbewijs zorg dat je er op tijd bij bent.

Voor meer informatie omtrent de marathon volg ons op facebook of kijk op de website 

Wij wensen jullie fijne feestdagen en hopelijk zien we jullie aan de start op 12 april 2015!

Sportieve groet,
Team Aia Hel van Groesbeek