Informatie Zeeuwse ATB competitie Burgh-Haamstede

Algemeen

Informatiepagina Zeeuwse ATB competitie: Burgh-Haamstede

Datum / tijd: Zaterdag 25 november, aanvang 12.30 uur

Website: www.teamx-treme.nl 

 

20171115-1 Affiche Zeeuwse ATB wintercompetitie Burgh-Haamstede 25-11-2017 

Parcours

“Patrick Tolhoek mountainbike parcours”, Boswachterij Westerschouwen, te bereiken, via het parkeerterrein aan de Adriaan v.d. Weijdeweg, 4328 PT Burgh-Haamstede.

Uw gastheer is Staatsbosbeheer.

De parcoursbouwers er weer prima in geslaagd om een 3-tal aantrekkelijke en uitdagende parcoursen uit te zetten.

 

Permanence

Tent nabij het parcours.

 

Route aanduiding

Route

Door het gebruik van allerhande navigatiesystemen en routeplanners menen we dat alle deelnemers en publiek het parcours zonder moeite moeten kunnen vinden.

Vanaf de rand van Burgh-Haamstede (N57, afslag Daleboutsweg) wordt de route naar het parcours nog wel d.m.v. borden aangegeven. 

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis 1 november t/m 31 maart) op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg op ca. 600 mtr. van het parcours. Vandaar is het dan nog maar ca. 3 min. fietsen of 10 min. wandelen naar het parcours.

 

Voorzieningen

  • Op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg zijn toiletten (incl. minder validen toilet aanwezig.
  • Er is geen douche en/of wasgelegenheid.
  • Er is EHBO ter plaatse.

 

 Waarschuwing: Let op teken!!!!

Net als elders zijn ook in Boswachterij Westerschouwen teken aanwezig. Omdat teken de ziekte van Lyme “kunnen” veroorzaken is extra oplettendheid geboden. Draag daarom zo veel mogelijk goed sluitende kleding en een hoofddeksel. Ook tekenwerende middelen kunnen helpen. Lees meer in deze folder.

 

Dringend verzoek

20150311-3 Logo SBB beeldmerk groen JPGVan onze gastheer, Staatsbosbeheer, hebben we toestemming om deze wedstrijd te mogen organiseren. Dit onder de voorwaarde dat de organisatie, deelnemers en publiek zich met respect naar natuur en andere bosgebruikers zullen gedragen. Om de organisatie van deze (en andere) wedstrijden ook in de toekomst mogelijk te houden doen wij een dringend beroep op u om u vóóral niet buiten de fiets- en wandelpaden te begeven. Inrijden alleen op het parcours en het fietspad.

Dank u wel!

 

 Gebruik beeltenis deelnemers/begeleiders

Deelnemers en begeleiders gaan akkoord met het gebruik en publicatie van hun beeltenis en, voor de organisatie relevante persoonlijke gegevens, in druk, foto, film, video, websites etc. voor promotie-, publicitaire en informerende doeleinden van de organisatie zonder hiervoor vergoeding te vragen.

 

Bereikbaarheid organisatie

Wedstrijdcoördinatie: Voorafgaand of 06-24124013 op de wedstrijddag.

 

Tot slot

Wij hopen er een feest voor iedere deelnemer en toeschouwer van te maken. Breng dus vóóral veel gezelligheid en sfeer mee!

We wensen alle deelnemers, ouders en meereizenden supporters alvast heel veel plezier en succes!!