Informatie NK MTB jeugd 2016 Honselersdijk

Algemeen

HONSELERSDIJK – Nog een paar weken en het is weer zover, het NK MTB 2016 voor de jeugd. Het wordt deze keer, laat in het jaar, op zaterdag 1 oktober georganiseerd door de vereniging Westland Wil Vooruit in Honselersdijk op het ge-upgrade parcours in recreatiegebied “de Wollebrand”. Inschrijven kan nog tot 22 september via www.knwu.nl

 

X-Treme trainer André Goosen is samen met zoon Tycho inmiddels al op het parcours geweest en heeft een aantal nieuwe trails op het parcours ontdekt. Doe er je voordeel mee!!!

 

20160902-3 Parcours NK Honselersdijk - foto André Goosen

20160902-1 Parcours NK Honselersdijk - foto André Goosen20160902-2 Parcours NK Honselersdijk - foto André GoosenDe organisatie meldt dat het mogelijk is om in de weken voorafgaand aan het NK te komen trainen en ook op de vrijdag voordien (30 september) is er ruim gelegenheid. Het is ook mogelijk om op het terrein te overnachten. Zie de onderstaande informatie.

 

 

Wil je trainen op het NK parcours?
Vele vrijwilligers zijn druk bezig om een uitdagend parcours te maken.
Van meerdere verenigingen hebben we de vraag gehad of het mogelijk is om te komen trainen op het parcours van WWV. Dat is natuurlijk mogelijk. Leuk zelfs als jullie als vereniging langs komen. Laat even weten wanneer jullie willen komen, dan kunnen we checken of het parcours beschikbaar is en kunnen we kijken of het wellicht leuk is om er een gezamenlijke training van te maken met onze jeugdgroepjes.

 

Even een paar afspraken:
1.Het terrein is op dinsdag-, donder- en vrijdagavond niet beschikbaar. Er zijn dan andere gebruikers op het parcours. Ook is op 10 september het terrein niet beschikbaar. Andere dagen in overleg.
2.Trainen is op eigen risico.
3.Wij hebben niet op alle tijdstippen de kantine open, is die open dan kun je er natuurlijk gebruik van maken.

 

Vrijdag 30 september vrije training
Op de vrijdag voor het NK is er mogelijk tot het verkennen van het parcours van 16.00 tot 19.00 uur. Er is dan ook EHBO aanwezig.

 

Overnachten
Als je niet meer naar huis wilt rijden, dan kun je met je camper een plekje krijgen op ons terrein.  (Let op tussen 16.00 en 19 uur kun je NIET het terrein op met een camper) Hier zijn verder geen voorzieningen beschikbaar. Wil je overnachten met meer comfort dan kun je terecht op minicamping Zwetzone (hier zijn ook enkele trekkers hutten beschikbaar), of Fletcher Hotel ‘Carlton’. Mocht u voor deze laatste kiezen kunt u bij het boeken doorgeven dat u voor het NK MTB komt, u krijgt dan een korting van € 10,00 op de kamerprijs.

Alle informatie is ook te vinden op website of op facebook