In de serie voorbereiding JMW: De laatste loodjes

Algemeen

20150327-6 JMW parcours - foto Jan SlagerBURGH-HAAMSTEDE Plezier voor de deelnemers en meereizende ouders/begeleiders hebben we hoog in het vaandel staan wat we veel manieren gestalte proberen te geven. Niet alleen lopen al onze vrijwilligers sowieso met een big smile op hun gezicht rond en zijn ze de gezelligheid zelve. We zorgen voor een lekker bakje koffie en een hapje etc. maar we proberen vooral ook de wedstrijd goed te laten verlopen. Natuurlijk draait het allemaal om de wedstrijden van de youngsters.

 

20150327-5 JMW parcours Bikers Area - foto Jan SlagerZoals jullie gewend zijn gaan we in Boswachterij Westerschouwen wederom een 3-tal klinkende parcoursen uit zetten.

Vanmorgen was er nog niets van te zien (foto) maar dat zal in de komende uren rap veranderen. De bouwers zijn al onderweg!

Met de vaardigheden van de bikers uit de verschillende categorieën in het achterhoofd zijn de paden en hindernissen bepaald, de afstand gemeten en uitgeprobeerd. Ook hebben de parcoursbouwers tevoren goed bekeken waar de afzettingen moeten komen om de bikers goed en vooral veilig over het parcours te loodsen. Het is allemaal weer in hetzelfde deel van het bos te doen maar het pakt toch weer anders uit dan vorig jaar. En ook de start is net weer iets anders …….. Spannend!!!!

20150327-8 JMW parcours - foto Jan Slager

 

De benodigde tenten, afzettingen, linten, tafels, banken en aggregaten zijn nagezien en inmiddels in de karren gezet. Evenals de vlaggen en spandoeken.

 

De catering beloofd lekkere dingen. Ook dat is er klaar voor.

 

De jury is zich aan het voorbereiden op een goed wedstrijdverloop en uitslagverwerking. Dit jaar voor het eerst met transponders voor tijdregistratie.

Maar daarmee zijn we er nog niet ……….. Wat denk je van de te winnen prijsjes die bij verschillende gulle gevers opgehaald, uitgezocht en gereed gemaakt moeten worden en natuurlijk de goodiebags die alle finishers in hun handen gestopt krijgen na het rijden van hun wedstrijd.

20150327-9 Prijzen verloting Ingrid - foto Jan Slager20150327-10 Samenstellen Goodiebag JMW Annette - foto Jan Slager b
 

Overigens is de goodiebag samengesteld met diverse leuke en lekkere dingen. We danken dan ook de onderstaande bedrijven voor hun spontane ruime bijdragen.

  • Care PLUS, webshop voor Outdoor & Travel Health Care producten
  • Gemeente Schouwen-Duiveland, gadgets “Ik heb een band met Schouwen-Duiveland”
  • DELI XL Burgh-Haamstede, een lekkere stroopwafel van oud Hollandsche kwaliteit
  • Le Tour de France (via Provincie Zeeland), Tourboekje
  • Market Plaza Burgh-Haamstede, het appeltje voor de dorst

20150327-1 Logo Care Plus -20150327-3 Logo Market Plaza Burgh-Haamstede20150327-4 Logo Burgh-Haamstede ik heb een band20150327-2 Logo DELI XL

  

Kortom ATB Team X-Treme is er helemaal klaar voor ……… tot morgen allemaal!!

Nu alleen nog duimen voor droog weer en een lekker zonnetje, mooie wedstrijden en heel veel plezier!