In de serie voorbereiding JMW: De Ereprijzen

Algemeen

20150323-2 Prijzen JMW in de maak - foto Patrick VaderMIDDELBURG Dat er heel wat komt kijken voordat je een wedstrijd georganiseerd hebt weten de organisatoren maar al te goed. Deelnemers rijden hun rondje, pakken een prijsje (of niet) en houden het dan vaak voor gezien. Vaak zonder echt te beseffen dat veel mensen hun inzet en vrije tijd geven voor het plezier van anderen. Vandaar dat we gewoon eens wat vaker laten weten wat er achter de schermen allemaal wordt gedaan om een evenement te laten slagen. En als je zin hebt …… sluit je aan bij het legertje vrijwilligers.

 

 

20150323-3 Prijzen JMW in de maak - foto Patrick VaderATB Team X-Treme mag zich heugen dat er ook aardig wat creatieve mensen bij de club zijn die vanuit het niets de mooiste dingen kunnen maken. Goed voorbeeld hiervan nu is het ontwerp en de realisatie van de ereprijzen die de nummers 1, 2 en 3 van elke JMW categorie (zowel de jongens als de meisjes) tijdens de JMW Burgh-Haamstede a.s. zaterdag uitgereikt krijgen.

 

Een “collectors item”, zonder weerga!

 

Het ontwerp van deze prachtige prijzen is van de hand van Ingrid Vader die zelf ook nog eens het overgrote deel van de realisatie voor haar rekening nam. In totaal zelfs 40 stuks!!

Marijn Vermue en schoolgenoten tekenden overigens voor de fabricage van het stalen binnenwerk.

En zeg nou zelf, wie trapt er nu niet een tandje harder om zo’n schitterende prijs mee naar huis te kunnen nemen!!

 

De hardstenen voet werd gesponsord door BERA Natuursteen uit Middelburg.

20150323-4 BERA natuursteen