Hinder en bereikbaarheid MTB parcours “het Schenge”

Algemeen
GOES – Werkzaamheden aan het project Westerschans nabij het Fitland Goes en het MTB parcours MTB parcours sportpark “het Schenge” brengen vanzelfsprekend hinder met zich mee.
 
Afgelopen weken zijn de fundering en eerste lagen asfalt van de nieuwe wegen aangebracht. Daarnaast is men druk bezig geweest allerlei kabels en leidingen te verleggen. Aan de ringbaan zijn voorbereidende werkzaamheden getroffen voor een nieuwe kruising naar de Zaagmolenstraat.
 
Hieronder volgen de komende werkzaamheden, die invloed hebben op de bereikbaarheid van Fitland Goes en het MTB parcours:
 
Week 24
  • Woensdag 13 juni wordt er vanaf 23.00 uur een nieuwe asfaltlaag aangebracht voor de in- en uitrit van het parkeerterrein. 
  • Donderdag 14 juni worden er putranden aangebracht. Fitland Goes en het MTB parcours zijn bereikbaar, maar dit geeft wel overlast.
  • Vrijdag 15 juni is vanaf 20.00 uur de ringbaan vanaf afslag Goes Noord tot aan de brug afgesloten. Fitland Goes en het MTB parcours zijn bereikbaar via de ringbaan vanaf de Praxis en langs het kanaal vanuit Wilhelminadorp. De afsluiting van de ringbaan duurt tot maandagochtend 18 juni 6.00 uur, vanaf die tijd zijn Fitland Goes en het MTB parcours bereikbaar via de nieuwe weg!